foto/ evo kako je bivšem saopćila stvar

Ovo je Jovanin vjerenik kojeg je ostavila jer se fatalno zaljubila u Željka Joksimovića: 'Bio je to životinjski instinkt...'

Showbizz 05.05.17, 10:13h

Ovo je Jovanin vjerenik kojeg je ostavila jer se fatalno zaljubila u Željka Joksimovića: 'Bio je to životinjski instinkt...'
Jovana i Željko su ušli u vezu odmah poslije Evrovizije 2008, koju su zajedno vodili

 

Jovana Joksimović priznala je da se zaljubila u Željka Joksimovića dok je bila vjerena sa bivšim direktorom BK televizije Aleksandrom Zeremskim.

 

- Mislim da se između dvoje ljudi nešto desi ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da spriječiš, meni se dogodio kada sam imala 27 godina. Prije toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osjećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno s moje strane. Zaljubila sam se i željela sam da živim svoju ljubav i tako sam odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako postadosmo mi prvi evrovizijski bračni par - prisjetila se voditeljica u intervjuu za TV Grand i objasnila kako je svom vjereniku saopštila da gaji emocije prema pop zvijezdi.

 

aleksandar-zeremski

 

- S jedne strane, i ja sam bila zauzeta, a i on (Željko) je bio. Nije lako donijeti takve odluke, ali kad nema djece, te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to djelovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš, ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vrijeme s jednom osobom, nego razmišljaš gdje ćeš da sretneš tu drugu osobu i sjedneš s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo da je čujemo. Mislim da je pošteno da kažeš osobi preko puta sebe da si se zaljubio i da vidimo šta ćemo - zaključila je Jovana.

 

Jovana i Željko su ušli u vezu odmah poslije Evrovizije 2008, koju su zajedno vodili. Ona je tada raskinula vjeridbu sa bivšim dečkom pjevačice Aleksandre Radović, a Željko je raskrstio s djevojkom, voditeljicom Adrianom Čortan.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI