Nakon pucnjave u Laktašima

Policija preko posrednika pregovara sa Ražnatovićem da se sam preda?!

Hronika 04.04.17, 15:59h

Policija preko posrednika pregovara sa Ražnatovićem da se sam preda?!
Slučajni prolaznici i svjedoci kazali su da je tuča bila dogovorena, jer su se dvije grupe mladića u isto vrijeme pojavili na parkingu

 

Policija RS- a pregovara, kako saznaje Avaz.ba, sa Veljkom Ražnatovićem, sinom folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, da se on i osobe koje su bile s njim predaju policiji.

 

- Sa Ražnatovićem i ostalim posrednik pregovara da se sami predaju policiji i daju izjavu. No, šta će dalje biti još ne znamo, kazao je izvor blizak istrazi.


Ražnatovića policija traži zbog učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša, tokom koje je došlo i do pucnjave.

 

Kako je potvrđeno u CJB Banja Luka danas, nakon sukoba privedeni su braća Petar (29) i Aleksandar Z. (28), Dalibor R. (22) i Boban L. (22) svi iz Laktaša, dok su se Ražnatović i njegova ekipa razbježali i za njima se traga.

 

- U sukobu je učestvovalo najmanje osam osoba, a iako svjedoci tvrde da je došlo i do pucnjave i da je upotrebljeno vatreno oružje na licu mjesta nisu pronađene čahure, tako da se ti detalji još ispituju. Traga se za još tri osobe, a među njima i za Ražnatovićem kako bi se ispitali na okolnosti sukoba - rekao je izvor blizak istrazi.

 

Do obračuna je došlo sinoć oko 20 sati na parkingu u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela "San" u Laktašima.

 

Slučajni prolaznici i svjedoci kazali su da je tuča bila dogovorena, jer su se dvije grupe mladića u isto vrijeme pojavili na parkingu. Jedna ekipa je, kako tvrde svjedoci, na parking došla terencem Mercedes ML, kojim je upravljao Ražnatović, i s automobilom BMW.

 

 - Čim su izašli iz vozila došlo je do tuče u kojoj su korištene i bejzbol palice. Tukle su se dvije grupe mladića, koji su jedni druge ganjali po parkingu, ali i obližnjem igralištu na kojem je bilo i djece. Sve se odigralo na nekih 100 metara od policijske stanice, a u jednom trenutku došlo je i do pucnjave. Odjeknulo je više hitaca i učesnici sukoba su se nakon toga razbježali – ispričali su za Avaz očevici sukoba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI