nakon incidenta

Napadač na Borjanu Krišto pušten iz pritvora uz mjere zabrane

Hronika 29.03.17, 19:06h

Napadač na Borjanu Krišto pušten iz pritvora uz mjere zabrane
Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva Hercegbosanske županije, Franji Krišti je izrečena mjera zabrane napuštanja boravišta, putovanja te kontaktiranje na bilo koji način s oštećenom

 

Franjo Krišto (26) iz Livna, koji je u ponedjeljak napao Borjanu Krišto, zamjenicu predsjedavajućeg Zastupničkog doma PS BiH i zamjenicu predsjednika HDZ-a BiH, pušten je iz pritvora uz mjere zabrane.

 

Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva Hercegbosanske županije, Franji Krišti je izrečena mjera zabrane napuštanja boravišta, putovanja te kontaktiranje na bilo koji način s oštećenom.

 

Izrečene mjere zabrane će, kao navode iz Tužiteljstva, trajati dok za tim postoji potreba, a ako imenovani prekrši izrečene mjere, može mu se odrediti daljnja mjera pritvora.

 

Djelatnici Policijske postaje (PP) Livno u ponedjeljak su oko 17:25 sati intervenirali na dojavu da je nepoznata osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u ulici Zgona u Livnu te, uz psovke i vrijeđanje, kamenjem napala B.K. koja se nalazila u dvorištu.

 

 Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena, te dva kamena izvan dvorišta.

 

Operativnim radom na terenu pronađen je F.K., rođen 1991 godine u Livnu, te je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "Ugrožavanje sigurnosti " iz čl. 183 KZ FBIH.

 

(Fena/mr)

 

BLIN
KOMENTARI