POPULARNI GLUMAC I TV VODITELJ NE KRIJE SREĆU

Tarik Filipović iskreno o svojoj bračnoj idili: Prodisao sam otkad život dijelim sa Lejlom!

Nedjeljni magazin 09.03.17, 21:09h

Tarik Filipović iskreno o svojoj bračnoj idili: Prodisao sam otkad život dijelim sa Lejlom!
O ovom projektu, ljubavi prema nogometu, novoj ulozi u Vrdoljakovom filmu "General", ali i porodičnoj idili, Tarik Filipović govorio je za magazin Azra

 


Regionalno popularan glumac i tv voditelj Tarik Filipović boravio je ovih dana u Travniku i Zenici, gdje je pred publikom premijerno izveo svoju monodramu 'Ćiro', posvećenu trenerskoj legendi Miroslavu Ćiri Blaževiću.


O ovom projektu, ljubavi prema nogometu, novoj ulozi u Vrdoljakovom filmu "General", ali i porodičnoj idili govorio je za magazin Azra, o čemu više možete čitati OVDJE.
   


Odgovarajući na pitanje o porodici i o tome da li sebe smatra dobrim suprugom, Tarik kaže:


– To biste trebali pitati moju suprugu, ali bila bi, vjerovatno, iskrenija. Pokušavam biti ono što jesam i ono što bih trebao, a vjerovatno mi to ne uspijeva svaki put, ali pretpostavljam da sam dobar suprug.


Kaže i da se uvijek trudi biti pažljiv, imati poštovanja, razumijevanja i zauzvrat tražiti isto tako, barem ono minimalno.


- Mislim da je to receptura kod koje nema razloga za popravljanje. Ako ima ljubavi koja mijenja oblike, poštovanja i razumijevanja, mislim da je to to. Ne treba se previše truditi.


A na pitanje čime se u svom braku najviše ponosi, iskreno priznaje:


– Čovjek svašta prođe i doživi, od razočarenja pa nadalje, ali nekako smo oboje mirni… Imamo neku staloženost, mirnoću i iskreno sam prodisao otkad život dijelim sa suprugom Lejlom. Deset godina smo u braku i nemamo nekih nervoza i nesigurnosti, valjda smo upotpunili jedno drugo.

 

Više čitajte u magazinu Azra.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI