nešto nije u redu

Obratite pažnju: Žene koje ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera!

DEPO PLUS 01.03.17, 15:33h

Obratite pažnju: Žene koje ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera!
Većina žena trebaju direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta

 

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželjet će potražiti negdje drugdje, otkrilo je novo istraživanje.

 

Intenzitet i količina orgazma nisu utjecali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je utjecalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

 

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50% žena glumilo orgazam za vrijeme seksualnog odnosa, a čak ih je 80% to i naglas priznalo.

 

Većina žena trebaju direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu - objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

 

Prijašnja istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam se osjećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom.

 

Također, rjeđe razgovaraju ili uopće ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negdje drugdje.

 

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI