PRIJE NEGO BUDE KASNO

Ovako možete saznati da li je muškarac dobar u krevetu!

Arhiva 01.06.14, 13:00h

Ovako možete saznati da li je muškarac dobar u krevetu!
U slučaju da bez problema pristane naučiti neke, nazovimo ih tako, ženske stvari, spremno će slušati i vaše želje u krevetu, što je jedan od preduslova dobrog seksa

Svi bismo željeli znati hoće li nam prvi seks s novim partnerom biti loš, dobar ili sjajan, a psiholozi tvrde da žene to mogu znati čak i prije nego što počne predigra. Po njima, dovoljno je s nekoliko trikova ispitati muškarca i na taj način saznati kakav će biti u krevetu.

 

Za početak, prije nego što s njim završite u krevetu, pokušajte ga naučiti nešto novo - brojati do deset na pet jezika, rolati, jesti sa štapićima... šta god vam padne na pamet. U slučaju da bez problema pristane naučiti neke, nazovimo ih tako, ženske stvari, spremno će slušati i vaše želje u krevetu, što je jedan od preduslova dobrog seksa.

 

Zatim, predložite mu da vas nekud odveze, najbolje na neki izlet u prirodu. Putem promatrajte kako vozi, jer po tome možete puno toga zaključiti. Ako primjećuje prirodu oko sebe, vozi polako da bi uživao u njoj to će vam reći da će se tako ponašati i u krevetu. No, ako juri samo da bi stigao što prije do cilja ...

 

Za kraj, pitajte ga je li ikad poželio skočiti s padobranom ili se popeti na neku visoku planinu. Ako jest, vjerujte da će biti spreman isprobati sve što poželite u krevetu, što vam garantira dobar provod.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

BLIN
KOMENTARI