Šta je prethodilo razlazu?

Vrijeđanje pred prijateljima presudilo: Otkrivena žestoka svađa Harisa Džinovića i Meline pred njen odlazak iz vile

Showbizz 03.04.24, 20:06h

Vrijeđanje pred prijateljima presudilo: Otkrivena žestoka svađa Harisa Džinovića i Meline pred njen odlazak iz vile
Dok jedini misle da je loše što Haris toliko javno blati ženu sa kojom ima dvoje djece, drugi smatraju da je to logično jer se tek sada suočio sa tim da ga je Melina godinama varala



Razvod Harisa i Meline Džinović izazvao je pravi haos. Kako u medijima, tako i među njihovim kolegama.
 

Dok jedini misle da je loše što Haris toliko javno blati ženu sa kojom ima dvoje djece, drugi smatraju da je to logično jer se tek sada suočio sa tim da ga je Melina godinama varala.
 

I u cijeloj priči nedostajao je detalj – kako je tačno došlo do toga da Melina nestane iz kuće i ode bez pozdrava i najave.
 

Kako Blic saznaje, dan pred posljednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u posjeti prijateljima i imali žestoku svađu.
 

Noć prije nego što je i posljednju torbu i nakit iznijela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima prije toga je stalno bila van kuće, a Haris joj nije riječ rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja „Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala“. Melina je nekoliko puta rekla „Hari, ne s**i“, ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče“, priča za „Blic“ blizak prijatelj ovog para.
 

Poslije ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i djecu u porodičnom domu.
 

„Godinama je išla po gradu i pričala 'Godinama gradimo ovu vilu, namještaj najskuplji stiže od svjetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće'“.
 

Podsjećamo, Haris Džinović je u velikoj ispovijesti za „Blic“ otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI