VIDEO/ Djeluje opušteno i zadovoljno

Kate Middleton se prvi put pojavila u javnosti: Na snimku se pojavila sa princom Williamom

Showbizz 19.03.24, 09:14h

Kate Middleton se prvi put pojavila u javnosti: Na snimku se pojavila sa princom Williamom
Britanske novine The Sun su izvijestile da je Kate viđena tokom vikenda kako izgleda “sretna, opuštena i zdrava” dok se bavila svakodnevnim životom u Windsoru

 

 

Princeza Kate viđena je u javnosti samo sedmicu dana nakon kontroverze oko digitalne manipulacije fotografije koju je u na platformi X objavila Kensingtonska palača. Princeza od Walesa, prikazana je u novom videu sa princom Williamom dok je par bio u posjeti lokalnoj farmi tokom vikenda u Windsoru u Engleskoj, piše Forbes.


Video, koji je objavio britanski list The Sun, a podijeljen je u ponedjeljak navečer, prvi je video snimak koji je javnost vidjela otkako je Kate hospitalizirana sredinom januara zbog, kako je Kensingtonska palača tada opisala; planirane operacije abdomena. To je ujedno i tek treći put da je princeza viđena u javnosti od kraja decembra dok se na mrežama i dalje postavljaju pitanja o njenom zdravlju. Ali, i potencijalnim ljubavnim aferama o kojima javnost u Britaniji bruji, a što Kraljevska porodica odbacuje.


Britanske novine The Sun su izvijestile da je Kate viđena tokom vikenda kako izgleda “sretna, opuštena i zdrava” dok se bavila svakodnevnim životom u Windsoru, gdje ona i William žive sa svoje troje djece; prinčevima Georgeom i Louisom, te princezom Charlotte. Osim što su zajedno posjetili lokalnu farmu, Kate i William su navodno posmatrali i njihovo troje djece kako se bave sportom, piše The Sun.
 

Od januara, produženo odsustvo Kate sa javnih dužnosti izazvalo je glasine o njenom zdravlju i braku sa Williamom. Te su se glasine samo pojačale nakon što su globalne novinske agencije kasnije povukle fotografiju koju su William i Kate podijelili na društvenim mrežama na Majčin dan u Velikoj Britaniji zbog, kako su velike news agencije javile, zabrinutosti zbog “digitalne manipulacije”.

 

kate-middleton-video

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI