VIDEO/ PITANJE OD MILION DOLARA

Doktor razotkrio: Kako Brad Pitt sa 60 godina izgleda tako mladoliko? Treba ga gledati iz profila...

Showbizz 27.01.24, 21:10h

Doktor razotkrio: Kako Brad Pitt sa 60 godina izgleda tako mladoliko? Treba ga gledati iz profila...
Nakon što je uporedio fotografije holivudske zvijezde snimljene na dodjeli Oscara 2020. sa onima iz jula prošle godine, kada je glumac uslikan na središnjem terenu u Wimbledonu, dr. Betteridge je znao u čemu je tajna

 

 


Nakon što su Brad Pitt i njegov kolega Javier Bardem uslikani u Daytoni na Floridi, gdje su snimali scenu za film "Apex", fotografije su se odmah raširile po društvenim mrežama, a komentari rasplamsali. 


Glavno pitanje je kako 60-godišnji Brad Pitt može tako dobro izgledati te da li se ipak podvrgnuo estetskim operacijama?


Nagađanja o faceliftingu došla su ubrzo nakon što je video doktora koji komentariše Pittov mladalački izgled postao viralan.

 


Naime, doktor Jonny Betteridge u videu tvrdi da postoje naznake da je Brad Pitt podvrgnut operaciji stezanja. Riječ je o skupocjenoj "intervenciji" koja može koštati i više od 17.000 dolara te zahtijeva razdoblje oporavka od dva do tri mjeseca. 


Nakon što je uporedio fotografije holivudske zvijezde snimljene na dodjeli Oscara 2020. sa onima iz jula prošle godine, kada je glumac uslikan na središnjem terenu u Wimbledonu, dr. Betteridge je ustvrdio:


- To je bio on prije četiri godine, 2020-te, gdje možete vidjeti da pokazuje normalne znakove starenja. Duboke statičke linije, gubitak volumena u području oka i srednjeg lica i malo progiba kože u donjem dijelu lica. Međutim, prošle godine, a to je bilo na Wimbledonu, mogli ste primijetiti njegovu transformaciju... Pogledajte promjenu na njegovom licu i pogledajte kako mladoliko izgleda kad ga pogledate sa strane, u profilu. Možete vidjeti da je promjena donje konture lica zaista impresivna, a ako tražite taj ožiljak, možete vidjeti da je povezan s faceliftingom - pojasnio je doktor Betteridge i dodao da Pittovo uho ima "klasičan izgled ožiljka od faceliftinga".


- Mislim da je ovo odličan primjer dobro napravljene operacije - zaključio je na kraju.


Njegov video zapalio je društvene mreže i izazvao brojne komentare, a pregledan je čak pet miliona puta. 

 


Dr. Betteridge je kasnije za The Sun rekao kako smatra da je video postao viralan jer ljudi ne mogu vjerovati kako glumac tako dobro izgleda sa 60 godina. 


Inače, sam Brad Pitt je nedavno, u jednom intervjuu, tvrdio da tajna njegove blistave kože i mladolikog lica nisu ni u botoksu, ni u filerima, već u tri stvari koje radi svako jutro i svaku večer, o čemu možete čitati ovdje


Ipak, čini se da je i hirurg "malo umiješao prste". 


(DEPO PORTAL/ad)


 

 

BLIN
KOMENTARI