šta kažu zvijezde?

Ovo su horoskopski znakovi koji će se 'opariti' u 2024., jeste li među njima...

Zabava 02.01.24, 16:10h

Ovo su horoskopski znakovi koji će se 'opariti' u 2024., jeste li među njima...
U astrološkom svijetu 2024. godina donosi svoje posebne izazove i prilike, a neki će se znakovi Zodijaka posebno istaknuti svojom sposobnošću, ili nesposobnošću, da upravljaju finansijskim obiljem

 

 


Evo koji će se znakovi u 2024. godini naći u situaciji “ne znam gdje s lovom” i zašto.


U astrološkom svijetu 2024. godina donosi svoje posebne izazove i prilike, a neki će se znakovi Zodijaka posebno istaknuti svojom sposobnošću, ili nesposobnošću, da upravljaju finansijskim obiljem.


Evo koji će se znakovi u 2024. godini naći u situaciji “ne znam gdje s lovom” i zašto.


Bik


Bikovi, poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i udobnosti, mogli bi se 2024. godine naći u situaciji u kojoj novac teče u njihove ruke brže nego što ga mogu trošiti. Uz Jupiterov blagoslov u njihovom financijskom sektoru, Bikovi će možda teško pratiti kamo ide sav novac, posebno s obzirom na njihovu sklonost prema skupocjenim užicima i kvaliteti koja se plaća.


Lav


Lavovi, uvijek u središtu pažnje, mogu očekivati da će 2024. godina biti puna finansijskih uspjeha, posebno na poljima koja uključuju javni nastup i kreativnost. Međutim, Lavovi mogu lako postati preplavljeni obiljem i potrošiti na načine koji su jednako dramatični kao i oni sami – od raskošnih zabava do luksuznih putovanja.


Vaga


Vage, koje teže ravnoteži i harmoniji, mogu se 2024. godine naći u situaciji gdje im novac dolazi sa svih strana, ali neće znati kako ga najbolje iskoristiti. Njihova prirodna sklonost ljepoti i estetici može ih navesti na pretjerane troškove u umjetnost, modu i dizajn, ostavljajući ih u dilemi kako najbolje rasporediti svoje finansijske resurse.


Strijelac


Strijelci, poznati po svojoj avanturističkoj prirodi, mogu se 2024. godine naći u situaciji u kojoj novac dolazi brzo, ali i odlazi brzo. Njihova sklonost istraživanju i uživanju u životu može ih dovesti do situacija u kojima će novac trošiti na impulzivna putovanja, obrazovanje i filozofske avanture, često ne znajući kako najbolje upravljati tim obiljem.


(Oslobođenje/DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI