FOTO/ KĆERKA POZNATOG TV NOVINARA

Zbog Nore Šahinpašić gledatelji u BiH obožavaju vremensku prognozu: 'Zbog nje bih je gledao svaki dan'

Showbizz 10.12.23, 18:04h

Zbog Nore Šahinpašić gledatelji u BiH obožavaju vremensku prognozu: 'Zbog nje bih je gledao svaki dan'
Njen otac je upravo na ovom mediju proveo 18 godina, a lijepa Nora je krenula očevim stopama. Uz televizijski angažman uporedo studira međunarodno pravo, te ističe da je zahvaljujući ocu OBN televizija bila dio njenog života od malih nogu

 

 


Nora Šahinpašić (20), kćerka jednog od najprepoznatljivijih TV lica u Bosni i Hercegovini Mime Šahinpašića, od prije godinu dana novo je pojačanje OBN televizije. Na ovoj televiziji vodi vremensku prognozu, a zbog svog aktraktivnog izgleda mlada djevojka postala je hit na društvenim mrežama.


Na Tik Toku su napravili kompilaciju njenih isječaka na kojima vodi prognozu, a pregledani su više od milion puta.


Korisnici ove mreže pišu većinom kako im zbog plavih očiju i tamne kose Nora sliči na slavnu manekenku.


"Bosanska Adriana Lima", "Isa je Adriana Lima", "Zbog nje bi prognozu gledao svaki dan", "Koliko je samo zgodna i lijepa", "Prekrasna voditeljica", samo su neki od komentara, a Norina videa dijele i korisnici Tik Toka iz drugih dijelova svijeta.

 

nora-sahinpasic-2

 

Inače, njen otac je upravo na ovom mediju proveo 18 godina, a lijepa Nora je krenula očevim stopama. Uz televizijski angažman uporedo studira međunarodno pravo, te ističe da je zahvaljujući ocu OBN televizija bila dio njenog života od malih nogu.


- Tata je dugo bio na ovoj televiziji i to je po logici stvari postalo sastavni dio mog i naših života. Ja od malih nogu znam za OBN televiziju i živjela sam je već od tada. Mnogo toga je vezano za ovu kuću i to ne samo kroz tatin angažman nego sam i sama mnogo vremena provela tu. Nama je OBN, jednostavno kazano, obiteljska kuća i nekako je logično da nastavim gdje je tata stao - rekla je Nora sojevremebo, po dolasku na ovu tv kuću.

 

(DEPO PORTAL/ad) 

BLIN
KOMENTARI