USPJEŠNI HERCEGOVAC

Otkrio detalje: Mostarac Amer Tanović gradi vilu za Salmu Hayek na hrvatskom otoku

Nedjeljni magazin 21.07.23, 20:58h

Otkrio detalje: Mostarac Amer Tanović gradi vilu za Salmu Hayek na hrvatskom otoku
Amer napominje da se radi o vrlo jednostavnoj ženi koja želi uživati u Hrvatskoj, na jednom otoku gdje joj ne trebaju tjelohranitelji, nitko je ne može fotografirati i tamo u miru može šetati i ručati s porodicom

 

 


Mostarski arhitekt koji je gotovo 17 godina živio u New Yorku, Amer Tanović, za podcast "Sredinom" otkrio je kako je surađivao s poznatom glumicom Salmom Hayek (56), a da nije ni znao ko je ona.

 

Amer trenutno radi na više projekata, jedan od njih je završnica Hilton hotela u Rijeci, ali i kuća poznate Salme Hayek u Hrvatskoj, kako je od njega doznao podcast portala Bljesak.info.

 

- Radi se o malom otoku u Hrvatskoj, ne smijem govoriti detalje, nije to nikako u redu -  ispričao je arhitekt i poručio da je ta kuća njen bijeg od reflektora.

 

"Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su", dodao je i poručio da je posao dobio preko svoje matične firme u New Yorku.

 

- Znaju da sam ja u ovome dijelu i da imam projekte koje ovdje radim, pa su me zamolili da se radi o njihovom klijentu i da uzmem projekt ako mogu i ako se to njoj svidi -  tako opisuje početak suradnje sa Salmom.

 

Amer napominje da se radi o vrlo jednostavnoj ženi koja želi uživati u Hrvatskoj, na jednom otoku gdje joj ne trebaju tjelohranitelji, nitko je ne može fotografirati i tamo u miru može šetati i ručati s porodicom.

 

Video pogledajte na linku.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI