VIDEO/ PREMIJERNO NA DEPO PORTALU

Gledajte prvi: Donosimo vam inserte iz nove predstave Harisa Burine 'Tako je govorio Lepi'

Kultura 21.05.16, 19:21h

Gledajte prvi: Donosimo vam inserte iz nove predstave Harisa Burine 'Tako je govorio Lepi'
Premijerno na DEPO Portalu - nova predstava Harisa Burine 'Tako je govorio Lepi'

 

 

U Sarajevu su protekle sedmice snimljene prve scene novog autorskog projekta poznatog bh. glumca Harisa Burine. Radi se o predstavi pod nazivom „Tako je govorio Lepi“.


Nakon velikog uspjeha, koji je posljednjih godina doživio sa predstavom „Ćorkan“, rađenoj po djelu našeg nobelovca Ive Andrića, Buroma se odlučio za promjenu žanra. Tako je za svoju mnogobrojnu publiku u Bosni i Hercegovini, ali i u regionu, uradio komediju.

 

Predstava je dobila ime po Lepom, liku iz kultne pjesme Zabranjenog pušenja "Balada o Pišonji i Žugi“, ali i zbog činjenice da upravo Burina tumači njegov lik u istoimenom filmu, čija je realizacija u toku.

 

Čitatelji DEPO portala imaju priliku premijerno pogledati dio nove predstave, za koju ne sumnjamo da će biti veliki hit. Pogledajte VIDEO!    

 

 

Voditeljice TV magazina su Merima Hodžić i Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica. Magazin za novi ritam života „DEPO Trailer“ nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom.  

 

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Partner projekta je DEPO, te priloge iz ovoga TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i u rubrici DEPO TV unutar istoimenog portala.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI