FOTO I VIDEO/ POVRATAK POPULARNIH FAZLINOVIĆA

Nova sezona serije 'Lud, zbunjen, normalan' na FTV-u od 29. januara!

Arhiva 23.01.12, 15:10h

Od 29. januara Federalna televizija počinje emitiranje šeste sezone najpopularnije serije u Bosni i Hercegovini 'Lud, zbunjen, normalan'. Premijera je zakazana za 20.10 sati

Od 29. januara FTV počinje emitiranje nove sezone serije 'Lud, zbunjen, normalan'Prošlo je šest godina, ali se nije puno toga promjenilo u familiji Fazlinović. Problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira.

Faruk je sada kratko podšišan, a sijeda boja dominira u njegovoj  kosi.

Radio stanica je sada Video-audio produkcija Akord. Gluha soba je i dalje tu, ali sada nema više one velike miksete. Na njenom mjestu je mala audio mikseta, do nje dva velika LCD monitora za montažu i tastatura. Tu je i manja montažna konzola, a i "stub" sa mašinama koje se obično nalaze u nekoj montaži (Beta plejer,  DVD plejer...). Uz zid, gdje je nekada bio kancelariski stol,  je razapet plavi ključ. Tu negdje se nalaze kamera i stativ, te i par rasvjetnih tijela. Umjesto plakata bendova koji su prije visili na zidu nalaze plakati filmova. Kauč i kafestol su na istoj poziciji.

Damir i Džebra spavaju u sobi koja je bila Farukova, Izet u svojoj sobi, a Faruk u dnevnom boravku.

Džebra (7 godina) je starmali dječak. Kada govori koristi izraze koji nisu prikladni njegovom uzrastu (kompromitiran; indolentan; adekvatan...). Ne voli školu,  jasno prepoznajemo da je po karakteru najsličniji Izetu.

Mentor Kosova (35), kosovski Albanac. Ambiciozan, vrijedan i priprost čovjek. Ponosi se svojim nacionalnim porjeklom, spreman je platiti piće svakom ko uzvikne:  Kosovo Republik. U suštini je dobronamjeran, ali potpuno neupućen u posao kojim se bavi, a to je video produkcija. Sa jednakom pažnjom će saslušati i kretena kakav je Čombe, i recimo Faruka.

DEPO TV je bila na setu najpopularnije serije u BiH. Pogledajte sta smo tada zabilježili!



(DEPO PORTAL, BL!N MAGAZIN/md)