POGLED IZ ISTOČNE HERCEGOVINE

Cijelo Trebinje uz Dina Merlina!

Arhiva 12.05.11, 18:20h

Dok završavam ovu patriotsku pričicu, dobijam informaciju da će i teča od onog mog imenjaka i prezimenjaka glasati iz Šapca za Dinu. I Đole na Radio Trebinju počeo da pušta Dinu... Bravo za Trebinje! E, pa sretno Dino. Sretno Bosno i Hercegovino... Blažo, budi se, sanjao si, trgnu me Natalija liberalka, sa kesom banana na psihijatrijskom odjeljenju

blažo stevovićPiše: Blažo STEVOVIĆ

Jutros me poslala baba da joj 'sređivam' penziju, došao i na nju red. Mladi su se penzionisali. Znam da će mi to političari završiti, jer zaista je grehota ne dati babi od 89 godina penziju, a bila partizanka.

Vrijeme je. Nije mito, nije korupcija.

U opštini mi rekoše da su načelnik i predsjednik skoknuli do Herceg Novog da bi imali pravo glasa. Upitah sekretaricu - kakvog glasa, a ona iz topa, pa Dino večeras pjeva.

dino merlin eurosong bihNikola Sekula, zvani Cica, već dva dana sprema štab na Ravnoj gori da glasa za Dina Merlina, a budući projektovani načelnik Slavko Zubčanin se prebacio do Konavala, pa će od tamo da glasa.
Vaso Kes
otputovao u Splendid da potpiše ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Budvanskom rivijerom i ponio tri telefona da glasa za Dina.
Micko Klima, direktor Petrola, čarter letom ode u Rusiju da glasa i talasa za našega Dinu.
Vladika će u Dubrovniku sa biskupom da glasa za našega Dinu.

Ja, sretan, izađoh i krenuh ka Slobodanu iz Socijalisticke Partije Srbije, pardon Republike Srpske, kada ono, veli drugarica sekretarica, trknuo do Kumrovca, sa mladim proleterima.

Veseli Senić iz Demokratskog narodnog saveza skoknuo do Uroševca, gdje je službovao prije Kumanova. Biće glas i ovog trebinjskog odbornika za Dinu čak sa Kosova.

Nikola Sekula, zvani Cica, već dva dana sprema štab na Ravnoj gori da glasa za Dina Merlina, a budući projektovani načelnik Slavko Zubčanin se prebacio do Konavala, pa će od tamo da glasa.

Vaso Kes otputovao u Splendid da potpiše ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Budvanskom rivijerom i ponio tri telefona da glasa za Dina.

Micko Klima, direktor Petrola, čarter letom ode u Rusiju da glasa i talasa za našega Dinu.

Vladika će u Dubrovniku sa biskupom da glasa za našega Dinu.

Doktor Slavko Boljanović i Blažo Stevović se ispeli na vrh Vranjskih, srez Bileća, odakle se hvataju svi evropski signali. To je selo inače telekomunikacijski odavno u Jevropi. Glasaće sa više mreža.

U fondu za penzijsko osiguranje dočekala me direktorica, kada sam je vidio kako je lijepa, padoh u nesvijest i zaboravih na babu.

Kada mi je davala čokoladicu Mars, vidio sam sasvim slučajno ono i opet se obandačio.

U hitnoj kod dr. Kovača, ovoga što tjera auta na servis u treću smjenu, dočeka me Dinova muzika i neka sestra Anica, dade mi neke cjevčice slične onima što se Toma Nikolić hranio na njih, i evo me kao nov.

Kafići će svi uredbom 321-10 puštati cio dan Dina Merlina.

A ja ću baki sređivati penziju kada se Dino plasira u finale i pobijedi, i našoj domovini donese prvu evrovizijsku pobjedu.

Evo, dok završavam ovu patriotsku pričicu, dobijam informaciju da će i teča od onog mog imenjaka i prezimenjaka glasati iz Šapca za Dinu. I Đole na Radio Trebinju počeo da pušta Dinu... Bravo za Trebinje!

E, pa sretno Dino. Sretno Bosno i Hercegovino.

Blažo, budi se, sanjao si, trgnu me Natalija liberalka, sa kesom banana na psihijatrijskom odjeljenju.

VEZANI TEKST: VIDEO/ 'LOVE IN REWIND' OTVARA DRUGO POLUFINALE: Dino Merlin apsolutni favorit druge večeri 56. Eurosonga

(DEPO PORTAL)