'shvatite me...'

Bane Trifunović o bratu Sergeju i snahi Isidori, nakon svađe o kojoj bruji region

Showbizz 23.10.24, 14:45h

Bane Trifunović o bratu Sergeju i snahi Isidori, nakon svađe o kojoj bruji region
Sergej je sinoć viđen na jednoj promociji a po povratku u stan izbila je svađa navodno zbog toga što Isidori smeta to da je česta meta medijskih naslova

 

 

Cijeli region bruji o tome kako je Sergej Trifunović suprugu Isidoru prijavio za porodično naslije i to samo sedam dana nakon vjenčanja.


Trifunović je sinoć prijavio suprugu zbog nasilja tokom svađe u njihovom stanu na Voždovcu. Kako je poznato, policija je utvrdila da nema elemenata krivičnog djela, ali je Isidora danas viđena ispred policijske stanice.


Osim što je prijavljena za nasilje utvrđeno je i da Isidora, koja je inače državljanka Hrvatske, ilegalno boravi u Srbiji, zbog čega je protiv nje podnijeta prekršajna prijava.
 

Raport je pokušao kontaktirati Sergeja, no on nije odgovarao na pozive. Njegov mlađi brat Bane Trifinović se pak javio na poziv Raporta. Kada smo ga upitali šta se dešava s njegovim bratom i snahom kazao nam je:


"Nemam nikakv komentar. Na bih o tome da govorim, molim vas shvatite me...".


Sergej je sinoć viđen na jednoj promociji a po povratku u stan izbila je svađa navodno zbog toga što Isidori smeta to da je česta meta medijskih naslova.


(DEPO PORTAL/jk/foto Instagram)

BLIN
KOMENTARI