HUMANOST NA DJELU

Eko život donirao novčana sredstva kompaniji 'Standard' Konjic za sanaciju nastale štete usljed poplave

Hronika 11.10.24, 18:49h

Eko život donirao novčana sredstva kompaniji 'Standard' Konjic za sanaciju nastale štete usljed poplave
Nastavljamo sa pozitivnim pričama i djelima na terenu, te ćemo zajedničkim snagama raditi i u buduće na jačanju i obnovi infrastrukture ugroženih područja - navode iz Eko života

 

 

    

Uslijed obilne kiše i materijalne štete nastale u nekoliko gradova te uzimajući u obzir razmjere prirodne katastrofe u Bosni i Hercegovini, Eko život odlučio je donirati novčana sredstva koja su usmjerena prema JKP "Standard" Konjic, kako bi se pružila žurna pomoć u sanaciji posljedica nakon razornih poplava te pomoglo u obnovi infrastrukture i osigurale osnovne potrepštine za ponovno uspostavljanje iste na području Hercegovačko-neretvanske županije.

 

konjic-poplave-okt-2024-2


- Izražavamo solidarnost i duboko suosjećanje sa svima pogođenima ovom teškom tragedijom. Dosadašnja saradnja između operatera Eko život d.o.o. Tuzla i JKP "Standard" d.o.o. Konjic pokazala se pozitivnom i učinkovitom na području HNŽ.
Nastavljamo sa pozitivnim pričama i djelima na terenu, te ćemo zajedničkim snagama raditi i u buduće na jačanju i obnovi infrastrukture ugroženih područja - navode iz Eko života.

 

konjic-poplave-okt-2024-1


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI