Bivši poslovođa

Kladioničar iz Bijeljine banjalučkoj kladionici nije uplatio ni marku, a dobio 14.500 KM

Hronika 11.10.24, 09:36h

Kladioničar iz Bijeljine banjalučkoj kladionici nije uplatio ni marku, a dobio 14.500 KM
Bivši poslovođa kladionice, kako ga terete, samo je formalno unosio uplate u Cico aplikaciju, a novac nije predao na blagajni kladionice, nego zadržao za sebe

 

 

Igrač R.V. iz Bijeljine ostvario je dobitak od 14.500 KM u sportskoj kladionici čije je sjedište u Banjaluci, iako sredstva koje je uplaćivao za klađenje, i to ukupno 10.100 KM, nisu završavala u blagajni tog preduzeća, pišu Nezavisne.

 

To se može zaključiti iz optužnice koju je Osnovni sud u Bijeljini potvrdio protiv Š.P., bivšeg radnika te kladionice, a koji je optužen da je uplate spomenutog igrača zadržavao kod sebe.

 

Naime, u optužnici, koju je podiglo Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, navodi se da je Š.P. radio kao poslovođa u toj kladionici, te je zadužio preko svog mobilnog telefona aplikaciju Cico za funkcionalni pristup podacima.

 

- Po prestanku radnog odnosa 31. jula 2021. godine, umjesto da aplikaciju razduži, rekao je R.V. iz Bijeljine da je i dalje radnik kladionice i da preko aplikacije koju duži može raditi uplatu novca radi učestvovanja u igrama, te da će R.V. novac biti uplaćen na blagajnu kladionice, iako je znao da više nije njen radnik - navodi se u optužnici.

 

U to je, dodaje se, R.V. povjerovao.

 

- On je na ime učestvovanja u igrama na sreću, u više navrata od 2. septembra 2021. do 16. septembra 2021. godine uplatio 10.100 KM, predavši novac lično osumnjičenom Š.P., po osnovu kojih uplata je R.V. osvario dobitak u ukupnom iznosu od 14.500 KM, koji mu je kladionica isplatila - navodi se u optužnici.

 

Poenta je u tome što je bivši poslovođa kladionice, kako ga terete, samo formalno uplate unosio u Cico aplikaciju, a novac nije predao na blagajni kladionice, nego zadržao za sebe.

 

- Time je optužen da je kladionicu iz Banjaluke oštetio za 10.100 KM - navodi se u optužnici.

 

(Nezavisne.com/DEPO PORTAL/au)

BLIN
KOMENTARI