Imao lažne dokumente

Bjegunac od bh. pravosuđa izazvao stravičnu nesreću u Srbiji: Poginula jedna osoba, a tri povrijeđene

Hronika 08.10.24, 17:16h

Bjegunac od bh. pravosuđa izazvao stravičnu nesreću u Srbiji: Poginula jedna osoba, a tri povrijeđene
Na osnovu obavještenja Interpola Sarajevo, utvrđeno je da su hrvatski dokumenti falsifikovani

 

 

Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je prije dva dana uhapšen Ivan Petrović (36), sa hrvatskom vozačkom dozvolom i ličnom kartom zbog izazivanja saobraćajne nesreće, piše Oslobođenje.

 

Zbog sumnje u stvarni identitet, a na osnovu obavještenja Interpola Sarajevo, utvrđeno da su hrvatski dokumenti falsifikovani.

 

- Prije dva dana policija je uhapsila Ivana Petrovića (36), zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Bačkog Petrovca u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Lice je kod sebe imalo vozačku dozvolu i ličnu kartu Hrvatske. Zbog sumnje u stvarni identitet lica tražene su informacije od partnerskih policija, i upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je, na osnovu obavještenja Interpola Sarajevo, da se radi o licu Tomislav Petrović (36), državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna potjernica BiH i Austrije, a da su mu hrvatski dokumenti falsifikovani, izjavio je Dačić, prenosi srbijanski mediji.

 

On je bio za volanom Mercedesa kada je, kako se sumnja, u nedjelju oko podneva na ulaz u Bački Petrovac prešlo na suprotnu stranu kolovoza i zakucao se u Fiat u kojem je bila porodica iz Novog Sada. U nesreći je poginula S. J. (38), dok je njen muž Ž. J. (36) povrijeđen, kao i njihove tri maloljetne kćerke.

 

(Oslobođenje.ba/DEPO PORTAL/au)

BLIN
KOMENTARI