zvijezda večeri

Kako se među njima našla i Hanka Paldum? Hrvatski mediji bruje o 'kafanskom tulumu' direktora HEP-a...

Biznis Klub 30.09.24, 13:27h

Kako se među njima našla i  Hanka Paldum? Hrvatski mediji bruje o 'kafanskom tulumu' direktora HEP-a...
Restoran Paljevine, kako je Telegramu potvrdio i vlasnik, slavonskobrodski ugostitelj Ljubo Prkačin, zatvorenog je tipa te se u njega ne može doći nenajavljen

 

 

Direktori svih Operatora distribucijskog sustava državne tvrtke Hrvatska elektroprivreda (HEP), a ima ih ukupno 21, zajedno sa suradnicima te stručnjacima na različitim funkcijama, sve skupa između 30 i 40 osoba, tulumarili su o trošku HEP-a nakon sastanka kolegija u Slavonskom Brodu. Bilo je to 17. srpnja ove godine. 


Večera ”plaćena iz namjenskih sredstava HEP ODS-a Slavonski Brod”, kako je službeno odgovoreno Telegramu iz Hrvatske elektroprivrede, održana je na OPG-u Paljevine, u Općini Sibinj, nedaleko od Slavonskog Broda.


HEP-ove direktore i njihovo veselo društvo na večeri je zabavljala Hanka Paldum, poznata pjevačica sevdalinki i folka iz Bosne i Hercegovine. 


Tko je platio njen nastup potpuni je misterij. Iz HEP-a tvrde, ne spominjući ime zvijezde večeri, kako oni s njenim nastupom nemaju ništa: ”HEP ODS nije birao, ugovorio ni platio glazbeni program koji se odvijao u prostoru restorana”, stoji u odgovoru Zorana Vidovića, službenika za informiranje HEP grupe.


Iz HEP-a dakle tvrde kako oni nisu platili nastup Hanke Paldum te da su u restoranu tada bili i drugi gosti, a među njima i pjevači.


Restoran Paljevine, kako je Telegramu potvrdio i vlasnik, slavonskobrodski ugostitelj Ljubo Prkačin, zatvorenog je tipa te se u njega ne može doći nenajavljen. Primaju samo unaprijed najavljene grupe od oko 25 gostiju, rekla im je vlasnikova supruga Andrea Prkačin.


Vlasnik restorana Prkačin tvrdi kako je Paldum imala nekakvih problema na granici pa ga je zvala za pomoć, na što joj je on rekao da dođe u restoran u kojem su se zabavljali HEP-ovci.


No Telegramov izvor kaže kako je "priča malo drugačija" te da je Nikola Šulentić, direktor HEP-ove tvrtke kćeri Operator distribucijskog sustava d.o.o., strastveni obožavatelj Hanke Paldum, pa su se domaćini potrudili ugoditi mu.


(DEPO PORTAL/jk)

'tulumarili na račun tvrtke'

Hrvatski mediji bruje o 'kafanskom skandalu' direktora HEP-a, ali kako se među njima našla i Hanka Paldum...

 

BLIN
KOMENTARI