Scenarista u nevjerici

Feđa Isović: Šokiran sam, obustavili smo produkciju serije u kojoj je Kasumović igrao glavnu ulogu

Kultura 21.09.24, 17:16h

Feđa Isović: Šokiran sam, obustavili smo produkciju serije u kojoj je Kasumović igrao glavnu ulogu
Nadao sam se da je samo riječ o nekom besmislenom traču, da nije istina. Međutim, ispostavilo se da je sve istina. Stvarno, svi smo šokirani. Obustavljamo sve projekte u kojima je on, istakao je Isović

 

 

Nemam šta reći, iskren da bude. Izbjegavao sam da dajem izjave, ali je nemoguće.
 

To je za Avaz rekao bh. scenarist Feđa Isović, koji je radio i na seriji "Lud, zbunjen, normalan", koja je proslavila Moamera Kasumovića za kojeg se prije nekoliko dana saznalo da je bludničio nad maloljetnikom.
 

Kasumović je osuđen na godinu, kaznu je otplatio, a nije odležao ni dana.

 

Trebao je biti i protagonista nove serije Isovića "Halo taxi".
 

- Mogu ti reći da sam šokiran, kao i svi drugi. Mi smo prošle godine radili s njim pilot seriju. Čim smo za ovo saznali, obustavili smo produkciju te serije. Vjerovatno, ako budemo imali uslove, snimat ćemo ponovo s nekim drugim glumcem. Drugo šta nemam stvarno reći - kazao je Isović.
 

Dodao je da su svi šokirani, zbunjeni.
 

- Cijela ekipa, cijela produkcija. Nalazimo se u stanju nevjerice da je moguće da se nešto tako desi. Nadao sam se da je samo riječ o nekom besmislenom traču, da nije istina. Međutim, ispostavilo se da je sve istina. Stvarno, svi smo šokirani. Obustavljamo sve projekte u kojima je on - istakao je Isović.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI