NAKON PREKIDA SARADNJE SA ATV-OM

Senad Hadžifejzović i Robert Dacešin – idealan spoj za savršeno subotnje veče: Bh. pustolov od sada na Face TV-u

Mediji 18.09.24, 19:01h

Senad Hadžifejzović i Robert Dacešin – idealan spoj za savršeno subotnje veče: Bh. pustolov od sada na Face TV-u
Od subote, 19. oktobra, odmah nakon „Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem“, počinje se emitirati druga sezona serijala „Upoznajmo svijet sa Robertom Dacešinom“

 

 

Nakon što je prije nekoliko dana banjalučka ATV prekinula saradnju sa bh. pustolovom Robertom Dacešinom, on od oktobra nastavlja saradnju sa FACE TV. 

 

- Unatoč nasrtajima na slobodarsko mišljenje, Robert Dacešin i FACE TV kreću u nove pustolovine i donose najzanimljivije turističke putopise u kojima ćete, sigurni smo, svi uživati. Naime, od subote, 19. oktobra 2024., odmah nakon „Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem“, počinje se emitirati druga sezona serijala „Upoznajmo svijet sa Robertom Dacešinom“ - saopćeno je sa FACE TV-a.


Robert Dacešin, bosanskohercegovački avanturista, aktivno putuje po cijelom svijetu već više od deset godina, a do sada je obišao preko devedeset zemalja na pet kontinenata. Dobitnik i zlatne nagrade na prestižnom Festivalu turističkih filmova u Africi za video „Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj jedan destinacija u svijetu“.


Robert Dacešin je jedan od najvećih i najboljih ambasadora Bosne i Hercegovine i FACE TV prepoznaje njegov značaj i utjecaj u cijeloj BiH, Evropi, ali i svijetu. Prva sezona emitovanja na FACE televiziji je imala veliku gledanost i nema sumnje da će tako biti i u drugoj sezoni serijala „Upoznajmo svijet sa Robertom Dacešinom“.
Ne želimo vam sve otkriti, ali evo samo nekih detalja... Nova sezona donosi nam epizode iz različitih dijelova svijeta, tako da će naši gledaoci imati priliku upoznati se sa životom u Japanu. Saznajte kako izgleda boravak u najvećoj državi Afrike. Otkrit ćete i čari Južne Amerike te ćete iz prve ruke spoznati kako izgleda ptičiji raj na zemlji – Tajland, koji ima više vrsta ptica nego cijela Evropa i Amerika zajedno. 
Sve ovo, ali i mnogo više otkrit ćete samo ako bude gledali FACE televiziju svake subote od 19. oktobra, odmah poslije „Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem“ - navodi se u saopćenju.


Senad Hadžifejzović i Robert Dacešin – idealan spoj za savršeno subotnje veče, a evo i kako: upalite FACE, gledate FACE to FACE i „Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem“ u 18:45 sati, a onda, odmah poslije FTF-a i CD-a, zajedno s Robertom Dacešinom otputujete daleko u bijeli svijet. Ne, ovo nije šala; probajte i osladit će vam se... 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI