FOTO i VIDEO/ TRADICIJA KOJA TRAJE

Mjesto na kome se okupljaju zvijezde SFF-a: Zavirite na ZONA Party, i ove godine najveću glumačku zabava u gradu

Zabava 23.08.24, 10:36h

Osim glumaca, bilo je tu još mnogo različitih gostiju iz BiH i regiona, atmosfera je bila, kao i uvijek, savršeno vesela

 

 

 

Najbolja glumačka zabava, tradicionalni ZONA party, održana je i ove godine za vrijeme Sarajevo Film Festivala. Ovaj put u nešto intimnijem ambijentu u odnosu na prethodne godine kada je ZONA party bilježio i do 800 gostiju, u poznatom The Pubu na Malti družili su se glumci Talent agencije ZONA uz sarajevsku dj-icu Enu Smajić.


Razloga za slavlje i ove godine bilo je mnogo, puno je glumaca ZONA Talent Agency koji su igrali u filmovima na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, ali i globalno. 


- Prošle godine smo okupili oko 900 gostiju, neobjašnjivo. Počelo je kao promocija agencije i glumaca, a proizašlo u javni događaj. Ove godine smo stidljivo najavili da ćemo napraviti isključivo zabavu za naše glumce. Nismo objavili ni lokaciju, a već imamo duplo više gostiju od predviđenog broja. Laska to također i meni lično, ali je istovremeno i stres i organizacija - kazala je prije ovogodišnjeg partyja Anila Gajević, vlasnica talent agencije ZONA.
 

No, osim glumaca, bilo je tu još mnogo različitih gostiju iz BiH i regiona, atmosfera je bila, kao i uvijek, savršeno vesela, a detalje sa ove zabave možete pogledati u našoj fotogaleriji i videu u nastavku...

 

 


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI