Zločin u Srbiji

Raspisana potjernica zbog ubistva u Beogradu: Majku ugušila kesom, ostavila pismo i pobjegla

Hronika 26.07.24, 12:17h

Raspisana potjernica zbog ubistva u Beogradu: Majku ugušila kesom, ostavila pismo i pobjegla
Kćerka je pobjegla automobilom i za njom je raspisana potraga

 

 

Policija je raspisala potragu za Vesnom A. (53) pod sumnjim da je u kući u beogradskom naselju Voždovav ubila majku Mariju A. (93).


Policija je pored tijela starice našla  pismo, a u njemu je Vesna zločin priznala, a kako se sumnja iza svega stoje neraščišćeni imovinski računi.
 

Po nalogu nadležnog tužilaštva naređena je obdukcija tijela.
 

Podsjećamo, kćerka je pobjegla automobilom i za njom je raspisana potraga.


Komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tijela žene pronašla i pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena kćerka nakon što je počinila zločin i pobjegla.
 

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila tragedija.


„Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu kćerku sam poslednji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse“, priča komšinica.
 

Ona kaže da je u poslednja dva dana primjetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.


Prema njenim rečima, nestaloj kćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je riječ o onom najgorem.
 

„Kako sam čula, kćerka je navodno ostavila pismo pored tijela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe“, nastavlja komšinica koja tvrdi da su majka i kćerka imale i vikendicu izvan Beograda.
 

Uviđaj policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na mjestu zločina je završen.

 

(N1, DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI