ni to više nije besplatno

Ilegalno naplaćivanje: Ako zaronite u ovom dijelu Jadrana, to će vam naplatiti

Hronika 25.07.24, 10:29h

Ilegalno naplaćivanje: Ako zaronite u ovom dijelu Jadrana, to će vam naplatiti
- Sve vam je danas moguće, no mi ćemo situaciju provjeriti i na lokaciju poslati pomorskog redara - potvrdio je pročelnik Matijaš

 

 

 

 

Građani i čitatelji Morskog javljaju o jednom nevjerojatnom slučaju u uvali Jelinak, u općini Marina. Naime, to vam je ona uvala unutar koje se nalazi jedini Križni put pod morem na cijelome svijetu!

 

Netko se ovo očito odlučio unovčiti i krenuo je naplaćivati zarone, jer nećete vi te kipove vidjeti "badava". Pa ako tako u ovoj uvali stavite masku i disalicu, možete očekivati da će vam uskoro prići netko tko će vam objasniti da morate platiti kako biste glavu držali pod morem.

 

Od pročelnika Roka Matijaša iz Općine Marina saznaje se da se, ako je zaista tako, radi o nezakonitoj radnji, odnosno o kriminalu. U ovoj teško pristupačnoj uvali naime postoji nekoliko tvrtki koje imaju dozvole za aquapark, ležaljke, najam ronilačke opreme pa čak i jedan montažni objekt, ali nitko nema dozvolu naplaćivati obično ronjenje u moru.

 

- Sve vam je danas moguće, no mi ćemo situaciju provjeriti i na lokaciju poslati pomorskog redara - potvrdio je pročelnik Matijaš.

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI