Jezivi detalji

Bacio novac na sto, rekao “Imam još nešto za vas” i počeo pucati

Hronika 24.07.24, 19:43h

Bacio novac na sto, rekao “Imam još nešto za vas” i počeo pucati
Nakon krvavog pohoda, s pištoljem iz kojeg se još dimilo došao je do terase obližnjeg kafića Daruvar, potjerao goste koji su sjedili na njoj i ušao

 

 

Masovni ubica Krešimir Pahoki u istražnom je zatvoru. Motiv masakra koji je počinio kad je u daruvarskom domu za starije prije dva dana ubio šestero ljudi i dalje nije razjašnjen, no priča se kako se Pahoki nije slagao s majkom i nije bio sretan što joj mora doplaćivati smještaj u domu u kojem je boravila posljednjih desetak godina.

 

Kako daruvarski Mojportal doznaje iz pouzdanih izvora, u ponedjeljak ujutro 51-godišnji Pahoki je stigao u dom kako bi platio dug za smještaj. Dočekala ga je osobno vlasnica doma Ana Ivandekić te pozvala da sjednu na terasu. Pahoki je prihvatio poziv pa su kratko razgovarali o njegovoj situaciji.

 

Bacio novac na stol, rekao “Imam još nešto za vas” i počeo pucati

 

U jednom je trenutku iz džepa izvadio novac koji je dugovao za smještaj majke te ga drsko bacio na stol. Vlasnica doma ga je na to opomenula, kazavši kako nema potrebe da se tako ponaša. U tom trenutku je Pahoki, kaže izvor, izgubio kontrolu.

 

- Imam još nešto za vas - rekao je, izvukao odnekud pištolj i počeo pucati.

 

Prvo je pucao u Svena, zeta vlasnice, metak je okrznuo i samu vlasnicu, a nakon toga je doslovno hicem u glavu likvidirao svoju majku i sve na koje je naišao. Upućeni kažu da je bio vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa.

 

Na licu mjesta usmrtio je štićenice doma – svoju majku Anku Papp, Bosiljku Njegomir, Giselu Vegh, Zdenku Leder i njegovatelja Damira Fijalu, dok je Marija Čihak podlegla teškim ozljedama u virovitičkoj bolnici.

 

Nakon krvavog pohoda, piše Mojportal, s pištoljem iz kojeg se još dimilo došao je do terase obližnjeg kafića Daruvar, potjerao goste koji su sjedili na njoj i ušao.

 

Izbezumljena konobarica koja je tada bila u smjeni otišla je do vrta iza kuće u kojem se nalazila druga konobarica i rekla joj što se događa. Ta druga konobarica je potpuno smireno došla do Pahokija, zamolila ga da ne pravi probleme u kafiću, ostalim gostima rekla da izađu iz lokala i nakon toga pozvala policiju koja ga je 12 minuta kasnije uhitila.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI