Nakon proslave 55. rođendana

Jennifer Lopez opet nosi prsten na ruci, ali svi vide samo njen stomak

Showbizz 23.07.24, 12:04h

Jennifer Lopez opet nosi prsten na ruci, ali svi vide samo njen stomak
Nakon što je povodom svog 55. rođendana organizirala ekstravagantnu zabavu na temu Bridgetona, Jennifer Lopez se uputila ravno u teretanu, a u prvom planu našla se njena besprijekorno oblikovana figura ali i vjenčani prsten na ruci

 

 

Slavna latino diva Jennifer Lopez, kada je u pitanju održavanje figure, posebice njezino besprijekorno oblikovanih trbušnjaka, ništa ne prepušta slučaju. Iza njezinog utegnutog tijela kriju se sati i sati provedeni u teretani, prenosi Tportal.

 

Ovog puta u luksuznu teretanu Equinox u Hamptonsu, gdje se osjeća kao kod kuće, stigla je u pratnji svog prijatelja i menadžera Bennyja Medine. Posegnula je za potpuno bijelim stajlingom koji se sastojao od casual bijelih hlača istaknuto širokih nogavica i topića, a preko svega je nabacila maksi bijeli pulover koji joj se sezao ispod koljena. A sve poglede privukli su njezini oblikovani trbušnjaci koje u punom sjaju otkrio kratki top.

 

jlo

 

Inače, J.Lo je nedavno proslavila svoj 55. rođendan u velikom stilu, i to ekstravagantnom zabavom na kojoj nije nimalo štedjela. U Hamptonsu je priredila raskošnu zabavu u stilu Neflixove hit serije 'Bridgerton' - sve je bilo u znaku kočija, cvijeća, puf rukava, tijara, visokih rukavica… Među zvanicama su bili članovi Jenniferine obitelji, mama Guadalupe Rodriguez, kao i Sarah Jessica Parker no njezinog supruga Bena Afflecka nije bio niti na vidiku. Ipak, sada u teretni J.Lo je ponovno nosila v vjenčani prste pa mnogi spekuliraju radi se i nekom znaku ili tek običnom komadu nakita.

 

(Tportal/DEPO PORTAL/au/Foto: The Hollywood JR)

BLIN
KOMENTARI