'the first lady'

Supruga Denisa Bećirovića opet očarala prisutne svojim izgledom i držanjem, ovaj put u čast Starog mosta

Lifestyle 23.07.24, 11:09h

Supruga Denisa Bećirovića opet očarala prisutne svojim izgledom i držanjem, ovaj put u čast Starog mosta
Povodom jučerašnje obljetnice, upriličen je performans u kojem su domaći i međunarodni sudionici simbolično bacili cvijeće u Neretvu, a održani su i počasni skokovi sa Starog mosta


 


U Mostaru je sinoć svečano  obilježeno 20 godina od obnove Starog mosta. Uz brojne uvažene zvanice svečanosti je prisustvovao i predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović sa svojom suprugom Mirelom.


Mirela Bećirović, koju mnogu nazivaju i 'prvom damom BiH', poznata je po svom istančanom ukusu i nepogrešivom odjivenom stilu. Stoga, nije iznenadilo da je i juče u Mostaru očarala prisutne svojim izgledom.


"Lijepa žena", "Fenomenalno, the first lady", "Dostojanstvena kao i uvijek", "Predivna", "Prelijepa", samo su neki od komentara na fotografije sinoćnje svečanosti u Mostaru koje je Mirela Bećirović objavila na svom Instagram profilu.


Inače, povodom jučerašnje obljetnice, upriličen je performans u kojem su domaći i međunarodni sudionici simbolično bacili cvijeće u Neretvu, a održani su i počasni skokovi sa Starog mosta.

 


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI