Čeka se zvanična potvrda

Albanski mediji tvrde: Ubica srpskog policajca je Faton Hajrizi, samo koristio dokumenta brata Artana

Hronika 18.07.24, 12:51h

Albanski mediji tvrde: Ubica srpskog policajca je Faton Hajrizi, samo koristio dokumenta brata Artana
Prema navodima albanskih medija, Faton Hajrizi je za pokušaj bjekstva koristio pasoš rođenog brata Artana koji su izdale kosovske vlasti

 

Albanski mediji objavili su nove informacije vezano za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića u Loznici, tvrdeći da je u njega pucao bjegunac iz zatvora Faton Hajrizi.
 

Prema njihovim navodima, Faton Hajrizi je za pokušaj bjekstva koristio pasoš rođenog brata Artana koji su izdale kosovske vlasti, piše Kurir.
 

"Osoba koja je pucala u pravcu srpske policije je Faton Hajrizi. On je poslije bjekstva iz zatvora iskoristio bratove dokumente da pobjegne sa Kosova. Sumnja se da je cijeli događaj počeo nakon što je Faton Hajrizi odbio da bude identifikovan pred srpskom policijom. Ovo je izazvalo prvo verbalni, a zatim i fizički sukob. Poslije toga su počeli da pucaju na policajce. Jedan srpski policajac ubijen je, a drugi je teško povrijeđen u pucnjavi", navode albanski mediji.
 

Podsjetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mjesta pronađen pasoš, koji su izdale kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

 

"Najvjerovatnije je zbog toga što je pronađen pasoš na ime Artana u prvom momentu se vjerovalo da je on ubica. Istraga je još uvijek u toku i čeka se zvanično saopštenje koji je zapravo od braće pucao na policajce", navode albanski mediji.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI