Foto/ Zapalila region

Mezimica turbo-folk zvijezde: Janina kćerka u vrućem ljetnjem izdanju sa prijateljicom pokazala skoro sve

Showbizz 18.07.24, 13:27h

Mezimica turbo-folk zvijezde: Janina kćerka u vrućem ljetnjem izdanju sa prijateljicom pokazala skoro sve
- Kao i svaki roditelj i kada dijete griješi i kada je sve u redu, naravno da se djeca vole najviše na svijetu, ne treba ništa da pametujem i da posebno pričam o tome, to svaki roditelj zna. Naša kćerka je dobra i skromna, zahvalni smo Bogu što nam je podario takvo dijete, nije krenula da kažem lošim putem i tako sam ja najponosnija majka – navodi Jana

 

 

Kristina Džulijen Todorović, kćerka turbo-folk zvijezde Jane Todorović, naslijedila je ljepotu od majke, a svojim nedavnim fotografijama na Instagramu zapalila je region.

 

Mlađahna Kristina objavila je fotografije koje pokazuju kako sa prijateljicom pozira u kupaćem kostimu na bazenu, a rijetko ko bi mogao reći da ne izgledaju savršeno. Sudeći po fotkama, obje su vedrog duha i objema prijaju sunčani dani.

 

kristina-todorovic-2

 

Jana često ističe koliko je ponosna na svoju mezimicu.

 

- Kao i svaki roditelj i kada dijete griješi i kada je sve u redu, naravno da se djeca vole najviše na svijetu, ne treba ništa da pametujem i da posebno pričam o tome, to svaki roditelj zna. Naša kćerka je dobra i skromna, zahvalni smo Bogu što nam je podario takvo dijete, nije krenula da kažem lošim putem i tako sam ja najponosnija majka – izjavila je nedavno za Grand.

 

(DEPO PORTAL/au/Foto: Instagram)

BLIN
KOMENTARI