VIDEO/ Vera Matović hara svijetom

Srbijanski turbo-folk hit u reklami Luke Dončića za Air Jordan

Showbizz 17.07.24, 12:11h

Srbijanski turbo-folk hit u reklami Luke Dončića za Air Jordan
- Nisam znala ništa o tome, to je za ponos nije za ljutnju! Kada me takav sportista kao što je Luka Dončić uvrsti u sve to, pa to je za ponos. Ja sam sad toliko srećna. Pesma "Miki Milane" je planetarni hit, to su svi pevali, svi pevaju i danas - izjavila je Matović o spotu koji je podijelio i legendarni Michael Jordan

 

 

Zaboravljeni turbo-folk hit srbijanske pjevačice Vere Matović, "Miki, Milane", našao se u novoj reklami čuvenog američkog proizvođača sportske opreme Nike. Sve se desilo zahvaljujući slovenačkom košarkašu Dallas Mavericksa i zaštitnom licu Nike podbrenda Air Jordan - Luki Dončiću.

 

Naime, poznato je da Dončić voli ovu pjesmu, budući da je često puštao i na zagrijavanjima prije utakmica u NBA. Ovoga puta nije mogao odoliti te je ubacio u svoj novi reklamni spot za Air Jordan. Spot je, na svom Instagram profilu sa gotovo 28 miliona pratilaca, podijelio i najbolji košarkaš svih vremena - Michael Jordan. Tako "Miki, Milane" sada sluša čitav svijet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jumpman23)


 

- Nisam znala ništa o tome, to je za ponos nije za ljutnju! Kada me takav sportista kao što je Luka Dončić uvrsti u sve to, pa to je za ponos. Ja sam sad toliko srećna. Pesma "Miki Milane" je planetarni hit, to su svi pevali, svi pevaju i danas - izjavila je Matović za Blic.

 

vera-matovic

 

(DEPO PORTAL/au)

BLIN
KOMENTARI