Jedan od najboljih ikada

Osvajač Zlatne lopte stigao u našu zemlju: 'Igranje ovdje mi je puno pomoglo u karijeri...'

Sport 16.07.24, 18:55h

Osvajač Zlatne lopte stigao u našu zemlju: 'Igranje ovdje mi je puno pomoglo u karijeri...'
Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine istaknuo je kako mu je vrijeme provedeno u Zrinjskom pomoglo u ostatku njegove karijere

 

 

Jedan od najboljih veznjaka svih vremena, osvajač Zlatne lopte i aktualni igrač Real Madrida, Luka Modrić, posjetio je u ponedjeljak Stadion HŠK Zrinjski u Mostaru gdje je započeo svoju seniorsku karijeru, a u razgovoru za klupsku stranicu HŠK Zrinjski osvrnuo se na godine provedene u klubu.

 

Dolazak jednog od najboljih igrača na svijetu izazvao je opće oduševljenje u Mostaru, a ispred stadiona Zrinjskog dočekalo ga više stotina obožavatelja svih uzrasta. 

 

Modrić je na početku intervjua naglasio kako ga za Mostar vežu lijepe uspomene i emocije.

 

- Rekao sam ljudima koji su došli sa mnom da kad smo se počeli spuštati prema Mostaru da je srce počelo jače kucati, lijepo je biti tu nakon 20 godina i sretan sam što sam našao priliku da mogu doći - kazao je Modrić i dodao kako vrijeme provedeno u Zrinjskom pamti po dosta toga.

 

- Stekao sam dosta prijatelja, ali ako trebam nešto izdvojiti po čemu ću ga najviše pamtiti, to je ljubav navijača. To je ono zbog čega igramo nogomet i to je ono što nas najviše čini sretnima i ponosnima. I nakon 20 godina osjetim ljubav iz Mostara, Hercegovaca i to ću najviše pamtiti - istaknuo je.

 

Prisjetio se Modrić i svog prvog trofeja "Filip Šunjić Pipa" kojeg dodjeljuju najvatreniji navijači mostarskog Zrinjskog – Ultrasi, igraču koji se najviše iskazao svojim igračkim kvalitetama, ali i odnosom prema klubu i navijačima u prethodnoj sezoni.

 

- Definitivno veliko priznanje koje potvrđuje ono što sam rekao. Trofeji ostaju negdje i prolazni su, ali ljubav ostaje i znaš da si nešto dobro napravio. Iako sam u Zrinjskom bio samo jednu godinu, navijači su cijenili to što sam davao uvijek sve od sebe, za klub i mislim da od tuda ta privrženost i ljubav prema meni - kazao je.

 

Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine istaknuo je kako mu je vrijeme provedeno u Zrinjskom pomoglo u ostatku njegove karijere.

 

- Meni je vrijeme provedeno u Zrinjskom i drugim ekipama sve dok nisam otišao vani puno pomoglo. Svatko ima neki svoj put, a moj je bio takav jer sam došao u jednu ligu koja je bila dosta gruba i to mi je kao 18-godišnjaku dosta pomoglo, da se mogu nositi sa seniorskim nogometom i zato uvijek naglašavam koliko mi je sezona u Zrinjskom pomogla. U tim mlađim godinama moraš stalno igrati da bi napredovao - poručio je Modrić. 

 

Na kraju je dodao kako još uvijek prati "Plemiće" i kako ga posebno razveselio veliki preokret protiv AZ Alkmaara te da se nada kako će mu obaveze dopustiti da dođe i na neku utakmicu Zrinjskog.

 

Podsjetimo, Modrić je jučer boravio u Mostaru gdje je sudjelovao na premijeri filma "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu".

 

(FENA/mm)

BLIN
KOMENTARI