Rat svekra i snahe se nastavlja

Miša Grof tvrdi: Nikolina hoće da ekshumira Vidojeve posmrtne ostatke i da ga sahrani u Zagrebu

Showbizz 16.07.24, 10:25h

Miša Grof tvrdi: Nikolina hoće da ekshumira Vidojeve posmrtne ostatke i da ga sahrani u Zagrebu
Miša Grof tvrdi da Nikolina želi da Vidoje počiva u grobnici pored njenog oca

 

 

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, optužio je Nikolinu Pišek da želi ekshumirati posmrtne ostatke njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića i pokopati ga u Zagrebu.


- Toj ženi su određene supstance pojele mozak. Sad kad vam budem ispričao što je njoj palo na pamet, bit ćete šokirani, kao što sam i ja. Tražila je ekshumaciju tijela mog sina. Službeno je podnijela dokumentaciju za to. Sada ima na umu sahraniti ga u Zagrebu. Ona me je lično zvala i to mi saopćila. Pitao sam je zbog čega to radi. To je ludost. Sigurno ona planira umrijeti pa da je ja sahranim na njegovom mjestu. Zamislite kada me je nazvala, kaže ona meni: 'Ja sam računala da ste vi umrli.' Na to sam joj rekao da ne mogu prije nje jer ja ne konzumiram to što ona uzima - rekao je za Kurir.

 

Dalje tvrdi da Nikolina želi da Vidoje počiva u grobnici pored njenog oca.

 

- Moj sin je sahranio njenog oca i napravio mu grobno mjesto. Kada je umro, on je prvim avionom odletio u Zagreb, boravio tamo nekoliko dana da bi se sve završilo kako treba i vratio se. Ma ne znam gdje je nađe. Tu je početak kraja mog sina kada je počeo s njom. Kakav je to čovjek bio. Ona se fotografiše, da vam ne kažem kako, u bazenu i šalje fotografije. Strašno - kazao je.

 

Telegraf.rs je kontaktirao Nikolinu povodom Mišinih tvrdnji.

 

- Nemam komentar, osim što bih voljela da me ostave na miru i zaborave kao što su zaboravili i na svoju unuku Unu Sofiju - rekla je.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI