FOTO/ Uživa na odmoru

Gdje to ljetuje ministar Ramo Isak: Javnosti pokazao svoju suprugu i posvetio joj pjesmu

Showbizz 14.07.24, 18:35h

Gdje to ljetuje ministar Ramo Isak: Javnosti pokazao svoju suprugu i posvetio joj pjesmu
Isak je još jučer na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Baške Vode i Makarske, a sinoć je javnosti "otkrio" da se na kratkom odmoru nalazi sa svojom suprugom Amelom

 

 

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH, i danas boravi u Makarskoj gdje je pronašao bijeg od vrućina koje trenutno vladaju u našoj zemlji.

 

Isak je još jučer na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Baške Vode i Makarske, a sinoć je javnosti "otkrio" da se na kratkom odmoru nalazi sa svojom suprugom Amelom.

 

ramo-isak-supruga


On je, naime, objavio story na Instagramu, a na objavljenoj fotografiji nalaze se on i supruga. Njegovu suprugu javnost rijetko kada ima priliku vidjeti, osim kada Isak u rijetkim slučajevima objavi zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

 

Interesantno je da Isak ponovo pokazao drugu stranu svoje ličnosti, s obzirom da smo od njega navikli na "beskompromisnost" po pitanju vođenja političkih obračuna sa svojim neistomišljenicima.

 

Ovaj put je Isak pokazao svoju romantičniju stranu, s obzirom da je uz objavljeni story sa suprugom izabrao i pjesmu "Vodi me tamo kraj plavoga mora", u izvedbi legendarnog hrvatskog pjevača Olivera Dragojevića.

 

ramo-isak-objava-instagram

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI