VIDEO/ Dijamant na odmoru

Kakav znak šalje Džeko ovom pjesmom: Objavljen snimak koji je navijače bacio u trans, svi se nadaju...

Sport 14.07.24, 15:51h

Kakav znak šalje Džeko ovom pjesmom: Objavljen snimak koji je navijače bacio u trans, svi se nadaju...
I kad je taman mašta navijača Hajduka pomalo počela da jenjava, uslijedilli su Instagram storiji koji su ponovo digli Split na noge i vratili nadu navijačima Hajduka da je "to, to"

 

 

Senijad Ibričić je ponovo rasplamsao maštu navijača Hajduka, koja je već pomalo bila i splasnula nakon ranije izjave da će Edin Džeko vjerovatno ostati u Fenerbahceu gdje ima još godinu dana ugovor.

 

Gostujući nedavno u Podcast Inkubatoru Ibričić je rekao kako je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nagovori Džeku da pređe u Hajduk, ali ipak realnost je nešto drugo.

 

- Napravio sam sve što sam mogao. S moje strane je sve odrađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerojatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor s njima još godinu dana, rekao je tada Ibričić.

 

I kad je taman mašta navijača Hajduka pomalo počela da jenjava, uslijedilli su Instagram storiji koji su ponovo digli Split na noge i vratili nadu navijačima Hajduka da je "to, to".

 

Sa Senijadom Ibričićem i prijateljima Dijamant odmara na Jadranskom moru, a zapjevao je i dalmatinsku pjesmu, pa su navijači Hajduka odmah konstatovali "Ovo je tvoj dom".

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI