IZNENADA PUNO NOVCA

Stiže 'dupli puni Mjesec', rijedak astro događaj ovog ljeta: Kažu da će se ova tri znaka ludo obogatiti...

Zabava 16.07.24, 21:16h

Stiže 'dupli puni Mjesec', rijedak astro događaj ovog ljeta: Kažu da će se ova tri znaka ludo obogatiti...
Drugi pun Mesec u Jarcu u roku od samo mjesec dana stiže 21. jula, a to će i te kako prodrmati horoskop nekih znakova Zodijaka

 

 

 

Najneobičniji astrološki događaj ovog ljeta svakako je dvostruki pun Mjesec u Jarcu, koji je počeo 23-24. juna, a završava se 21. jula, a period između je period Velikog krsta na nebu. 


Naime, Jarac stoji na raskrsnici čvorova karme u sazvježđima Ovna i Vage, pa će se zato u trenucima duplog Mjeseca na nebu formirati takozvani Veliki krst. Ovaj aspekt donosi posebne izazove na poljima vezanim za karijeru, nekretnine i ciljeve koje ste sebi postavili u životu.


Dakle, drugi pun Mesec u Jarcu u roku od samo mjesec dana stiže 21. jula, a to će i te kako prodrmati horoskop nekih znakova Zodijaka. Burna dešavanja dodatno će podgrijati i činjenica da će Mjesec ovog dana biti u trigonu sa planetom iznenađenja Uranom, što znači samo jedno - očekujte neočekivano!


Tri znaka će u ovom periodu osetiti dramatične promjene u oblasti finansija, srećom, nabolje:

 

STRIJELAC


Pun Mjesec u Jarcu dešava se u vašem sektoru finansija, što znači da će se u periodu oko 21. jula odigrati važna situacija koja će umnogome popraviti vašu materijalnu situaciju. Možda ćete napraviti neku odličnu investiciju, dobiti nenadani bonus, sklopiti odličan posao ili na pravi način preraspodijeliti prihod. 

Moguće je i da ćete obaviti neku veću kupovinu koja utiče na bolje životne uslove. Ovo je takođe dobar period za nekretnine - pravi je trenutak da prodate ili kupite stan, ako ste već u potrazi za tim, ili da iznajmite prostor za svoj biznis.


BLIZANCI


Pun Mjesec u Jarcu Bliznacima pogađa sektor porodičnih finansija, što može da dovede do prihoda preko predaka ili nekih članova porodica. Na primjer, možda ćete naslijediti zemlju, stan ili vikendicu koju ćete kasnije odlučiti da preprodate. 


S druge strane, možda ćete dobiti veliki zajam ili skup poklon od nekog rođaka ili bliskog člana porodice. Takođe, ako ste aplicirali za neki tip kredita, možete očekivati dobre vijesti.


VODOLIJA


Ovaj pun Mjesec Vodoliji donosi neko mistično, ali istovremeno sudbonosno dešavanje. Vaše lične finansije su pod uticajem planete karme Saturna, pa je moguće da ćete dobiti iznenađujuće informacije vezane za finasije, a posebno kada je riječ o novcu vezanim za neku nekretninu. 


Odigraće se neki događaji vezani za prošlost i otkriće se neke tajne, a sve to će uticati na ozbiljne promjene u vašoj porodici i porodičnom domu. 


Svakako treba da očekujete boljitak kada je riječ o materijalnom statusu, ali oprez - ovo je period turbulentnih dešavanja!

 

(Žena.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI