VIDEO/ TRADICIONALNI OKRŠAJ S PUBLIKOM

Novak Đoković plasirao se u 10. finale Wimbledona i poslao novu poruku 'hejterima'

Sport 12.07.24, 22:46h

Novak Đoković plasirao se u 10. finale Wimbledona i poslao novu poruku 'hejterima'
Iako je Musetti imao vidno više publike u današnjem dvoboju, Đoković nije mogao da se požali na ponašanje londonske publike. Tek, u finišu meča sporadična dobacivanja, koja je Đoković posebno i targetirao u završnici meča

 


Novak Đoković se plasirao u svoje 37. Grand slam finale i 10. finale Wimbledona pobjedom protiv Lorenza Musettija u polufinalu 3:0 (6:4, 7:6(2), 6:4). 


Poznati su Đokovićevi okršaji sa publikom na Wimbledon, što je bilo i predmet priče svih predhodnih dana, ali se mora reći i da je danas publika na Wimbledonu bila jako korektna i bez previše dobacivanja, prenosi Sport1.


Iako je Musetti imao vidno više publike u današnjem dvoboju, Đoković nije mogao da se požali na ponašanje londonske publike. Tek, u finišu meča sporadična dobacivanja, koja je Đoković posebno i targetirao u završnici meča pokazujući prema njima da obrišu sezone.


Nakon pobjede, Đoković se okrenuo prema tribini sa kojeg je čuo nesportska dobacivanje, te je zasvirao na svom reketu, što je naišlo na oduševljenje dijela navijača Novaka Đokovića.

 

novak-dokovic-wimbledon-2024

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI