šta misliti o svemu?

Osumnjičeni za Dankino ubistvo danas sve negirao: Nisam ubio djevojčicu, ma nisam je ni vidio nikada!

Hronika 11.07.24, 12:59h

Osumnjičeni za Dankino ubistvo danas sve negirao: Nisam ubio djevojčicu, ma nisam je ni vidio nikada!
Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin - kaže izvor upoznat sa slučajem

 


Kako Kurir saznaje Dejan Dragijević u tužilaštvu sada negira da je ubio djevojčicu u Banjskom Polju!


Prema riječima neimenovanog Kurirovog izvora, nakon što je iznio svoje lične podatke, ime, prezime, prebivalište i druge, Dragijević je rekao "da Danku Ilić nije ubio".


- On sada sve negira. Rekao je da dijete nije ni vidio kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije unio u kola i da je nije zadavio, kao i da tijelo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem!


Dejan Dragijević je jutros prije 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.


- On je na prvom saslušanju poslije hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promenilo zna samo on - kaže neimenovani izvor.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI