da ne ponovi djelo?

Određen pritvor producentkinji sa TV Pink koja je autom udarila djevojčicu u Beogradu i teško je povrijedila

Hronika 28.06.24, 16:49h

Određen pritvor producentkinji sa TV Pink koja je autom udarila djevojčicu u Beogradu i teško je povrijedila
Pritvor je prema okrivljenoj N.K određen jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoke

 

 

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nini Kovačević, producentkinji sa TV Pink, koja je u srijedu uveče izazvala nesreću u kojoj je teško povrijeđena djevojčica (15).


„Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu je dana 28.06.2024. godine donio rješenje kojim je prema okrivljenoj N.K odredio pritvor koji joj po tom rješenju može trajati najduže 30 dana. 


Pritvor je prema okrivljenoj N.K određen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoke, zatim iz člana 211 stav 1 tačka 3akonika o krivičnom postuku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo. 


Sudija za prethodni postupak je odbio predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva da se okrivljenoj odredi pritvor i iz razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 4 Zakonika o krivičnog postupka jer nisu ispunjeni zakonom određeni uslovi“, navodi se u saopštenju Drugog suda, a prenosi nova.rs.

 

(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI