fanovi, radujte se!

Baby Lasagna dolazi u Sarajevo! Evo kada i gdje će nastupiti

Zabava 27.06.24, 17:00h

Baby Lasagna dolazi u Sarajevo! Evo kada i gdje će nastupiti
Njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" postala je globalni hit, ušla je u top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju i trenutno drži visoko peto mjesto na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitov

 

 


Baby Lasagna, najbolje plasirani hrvatski predstavnik u historiji Eurovizije, priprema svoj prvi veliki solistički koncert u Sarajevu. Ovaj muzički događaj, koji će se održati 4. oktobra 2024. godine u sarajevskom Domu mladih, već izaziva ogromno interesovanje među fanovima.


Nakon osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjoj Euroviziji i kao takmičar sa najviše glasova publike, Baby Lasagna je ušao u regionalnu muzičku historiju. Njegov uspjeh na Euroviziji otvorio mu je vrata globalne muzičke scene, a sada je spreman osvojiti i publiku u Bosni i Hercegovini.


Njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" postala je globalni hit, ušla je u top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju i trenutno drži visoko peto mjesto na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova. Pored ovog megahita, Baby Lasagna će na koncertu izvesti i druge popularne pjesme kao što su "IG BOY" i "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much", kao i ostatak svog debitantskog albuma "Demons & Mosquitos" čiji se izlazak očekuje na jesen.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI