FOTO/ UZNEMIRUJUĆI PRIZORI

Horor scene u Dalmaciji, vlasnik vile u šoku: 'Momci su se goli mazali krvlju i ljubili se... Počeo sam povraćati'

Hronika 23.06.24, 14:26h

Horor scene u Dalmaciji, vlasnik vile u šoku: 'Momci su se goli mazali krvlju i ljubili se... Počeo sam povraćati'
Šokantne scene tragova krvi po cijelom apartmanu pronašao je vlasnik kuće, koji je svoju vilu iznajmio sedmorici Britanaca

 

 

 

Policijski službenici u petak su se u Solinu susreli s uznemirujućim slučajem. Naime, u jednom objektu za iznajmljivanje u Držićevoj ulici u Solinu došlo je do ozljeđivanja stranih turista koji su boravili u iznajmljenoj kući. 


- U petak oko 7 sati i 30 minuta u Solinu, u Držićevoj ulici, zaprimljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan ima ozljedu glave. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi, ista je ponovno prokrvarila. Ozlijeđeni je prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu - rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.


Šokantne scene tragova krvi po cijelom apartmanu pronašao je vlasnik kuće Ivan Japirko.


- Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli jučer, sinoć su izašli vanka u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sati. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo. Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz gol, drugi u donjim gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa - izjavio je vlasnik kuće Ivan Japirko za Dalmacija danas.


Ovaj portal objavio je i fotografije, koje možete pogledati ovdje.

Upozoravamo da je u pitanju uznemirujući sadržaj! 


Prema riječima vlasnika, momci su tako krvavi otišli u bazen.


- Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za očevid. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, došla je policija brzo, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od policije. Kada je izašao, osim što je razbio vrata, svog prijatelja je plesnio i počeo bježati policiji. Trčao je preko cijelog Japirka i bježao od policije - opisuje Japirko bizarnu situaciju te dodaje: 


- Stanje je kaotično, ali nitko me ne pita, jer uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu... Turisti misle da je Split party destinacija i da mogu raditi što hoće. Dokle god je to tako, imat ćemo ovakvih scena - zaključio je na kraju razgovora za Dalmaciju danas.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI