više nego kritična

Poznati detalji Karleušinog povratka u Zvezde Granda: Jelena bi sjedila pored Cece, ali…

Showbizz 21.06.24, 09:45h

Poznati detalji Karleušinog povratka u Zvezde Granda: Jelena bi sjedila pored Cece, ali…
- Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim ...

 

 

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda često je kritički govorila otkad je napustila ovo poznato muzičko takmičenje, međutim, s vremena na vrijeme pojavi se informacija da se pop diva vraća u žiri.

 


Ona je upravo otkrila da li će se to desiti i da li postoji šansa da se to dogodi.

 

– Sada je to format koji je izgubio na sjaju. Biraću riječi, ovo je diplomatski odgovor koji je i mene iznenadio. Sada ne. Ja sam dugi niz godina to odradila baš onako kako treba, a sad kad se ta čarolija izgubila bilo bi mi jako teško da vratim tu gledanost. Svakako, mnogo sam vojlela to takmičenje – otkrila je Jelena.

 

Jelena je otkrila i da li postoji novac za koji bi bila članica žirija pored Cece Ražnatović.

 

– Taj format je u rukama ljudi koji nisu prijateljski nastrojeni prema meni, tako da nije sve u novcu – istakla je Jelena, a potom prokomentarisala duet koji su nedavno snimili Ceca i Vojaž.

 

– Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije. Nikad nisam bila takva – istakla je Jelena.

 

Jelena je početkom 2023. godine prorekla šta će se u narednom periodu dogoditi sa Zvezdama Granda.

 

– Zvezde Granda će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

 

 Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupiće tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

 

Ceca će sa “djecom” preći u “Zadrugu” i biće ugovorom obavezana da ne sme da progovara.

 

Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sjedeti u “Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje – napisala je Jelena ranije na svom Instagram profilu.

 

 

(Svet Scandal/DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI