FOTO/ KONCERT ZA PAMĆENJE

Svi su komentarisali samo jedno - da Milica ispod haljine nema ništa... Pjevačica se oglasila: 'Optička varka'

Showbizz 17.06.24, 21:17h

Svi su komentarisali samo jedno - da Milica ispod haljine nema ništa... Pjevačica se oglasila: 'Optička varka'
Pored spektakla koji je održala, pjevačica je te večeri nosila haljinu koja je danima glavna tema... Osim što joj je stajala k'o salivena, skoro svi su se pitali da li je Milica nosila donji veš?

 

 


Regionalna zvijezda Milica Pavlović održala je koncert za pamćenje u Novom Sadu. Hala Spens u proteklu subotu, 15. juna, bila je prepuna, a kako navode tamošnji mediji, sa Milicom uz njene najveće hitove uživalo je preko 8.000 ljudi. 


Međutim, popularna pjevačica sada se oglasila povodom jedne druge stvari, koju su tokom i nakon koncerta mnogi komentarisali.


Pored spektakla koji je održala, pjevačica je te večeri nosila haljinu koja je danima glavna tema... Osim što joj je stajala k'o salivena, skoro svi su se pitali da li je Milica nosila donji veš.


Ona se oglasila tim povodom na svom Instagramu, te objasnila šta je zapravo imala ispod glamurozne haljine.


- Haljina koja je napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama… Naravno da sam imala bodi u boji kože ispod haljine koju smo u toku izrade nazvali "optička varka", a koju je maestralno kreirao Bojan Petrović, koji je bio zadužen za sve kostime koje sam nosila na koncertu u Spensu u Novom Sadu - poručila je Milica.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI