Pojasnila

Bračna savjetnica otkrila četiri osobine muškarca koji vas poštuje

Lifestyle 16.06.24, 18:26h

Bračna savjetnica otkrila četiri osobine muškarca koji vas poštuje
Jedan od najjačih pokazatelja poštovanja kod čovjeka je poštenje

 

 

Postoji velika razlika između muškarca koji je samo pristojan i muškarca koji ima visoku razinu poštovanja prema ženama. 

 

Razlika je često u suptilnom ponašanju, malim signalima koji mogu mnogo govoriti o njegovim osjećajima. Ako nas muškarac poštuje, to će se vidjeti u njegovim postupcima, čak i onima za koje možda nije ni svjestan da ih čini.

 

Bračna savjetnica, Tina Fej (Fey), otkrila je nekoliko takvih suptilnih ponašanja.

 

Muškarac koji ima visoku razinu poštovanja prema ženi razumije važnost prostora. "Ne insistira na invaziji vaših  granica, fizičkih ili emocionalnih. Razumije da je svima potrebno malo vremena nasamo i to mu ne smeta", objašnjava Fej za Hack Spirit.

 

- Muškarac koji vas poštuje ne samo da će slaviti vaše uspjehe, već će podržati i vaše snove i ambicije. Neće se osjećati ugroženim vašim postignućima. Umjesto toga, bit će ponosan što vas vidi kako težite naprijed - ističe savjetnica.

 

Jedan od najjačih pokazatelja poštovanja kod čovjeka je poštenje, tvrdi savjetnica. 

 

- Muškarac koji vas poštuje neće govoriti bijele laži samo da bi održao mir. Bit će iskren s vama, čak i ako je to teško. Iskrenost je temeljni aspekt zdravog odnosa punog poštovanja - pojasnila je.

 

Muškarac koji nas poštuje nikada nas neće omalovažavati, ni privatno ni javno. 

 

- Neće učiniti da se osjećate malima ili inferiornima. Neće koristiti vašu nesigurnost protiv vas niti će se šaliti na vaš račun. Poštovanje i omalovažavanje jednostavno ne mogu koegzistirati - zaključila je Fey.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI