JESTE LI SPREMNI?

Saznajte kako možete gledati sve utakmice Eura 2024: U direktnom prenosu 45 utakmica, od toga šest samo na...

Mediji 14.06.24, 19:27h

Saznajte kako možete gledati sve utakmice Eura 2024: U direktnom prenosu 45 utakmica, od toga šest samo na...
Za sve koji nisu BH Telecom korisnici, a žele koristiti ovu super opciju, koju mogu dobiti i besplatno, tu su trenutne akcije

 

 

Utakmice sportskog događaja godine gledajte u programima MY TV i BHT1 i to na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH!


Prenose svih utakmica Evropskog nogometnog prvenstva Moja TV korisnici moći će pratiti na MY TV. U direktnom prenosu 45 utakmica, od toga šest ekskluzivnih samo na MY TV, dok će šest utakmica biti realizovano u snimku. 


Utakmice koje će biti ekskluzivno za Moja TV korisnike su utakmice 3. kola grupne faze takmičenja, i to su dueli :


• Škotska - Mađarska 
• Albanija - Španija 
• Nizozemska - Austrija
• Engleska - Slovenija
• Slovačka - Rumunija     
• Češka - Turska

 

gledaj-euro-svuda-moja-tv-bh-telecom


Super pogodnost za BH Telecom korisnike!


Sve utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV, što znači da oni neće biti u situaciji da propuste niti jednu utakmicu, jer uz aplikaciju Moja webTV sve duele najboljih evropskih reperezentacija mogu gledati na bilo kojem uređaju, bilo gdje u BiH da se nalaze.


Svi korisnici Moja TV Full i Moja TV Net paketa u svom sadržaju već imaju Moja webTV.


Za njeno korištenje je potrebno da sa PlayStora ili AppStora preuzmu aplikaciju i prate Euro 2024 na mobitelu, tabletu, laptopu, gdje god da se u BiH nalaze. 
Za sve koji nisu BH Telecom korisnici, a žele koristiti ovu super opciju, koju mogu dobiti i besplatno, tu su trenutne akcije:


- za nove Moja TV korisnike u kojoj za 1 KM mogu aktivirati Moja TV Net i Full pakete i plaćati pretplatu u pola cijene šest mjeseci ili
 
- za nove i postojeće netFlat korisnike u kojoj solo internet BH Telecoma aktiviraju za 1 KM, pretplatu plaćaju u pola cijene šest mjeseci i Moju webTV dobivaju BESPLATNO šest mjeseci 


Bilo koju od usluga da aktivirate uz e-račun, učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti električni automobil ili jednu od drugih vrijednih nagrada kojima BH Telecom nagrađuje korisnike sve do kraja godine. 


Prijavite se ovdje i iskoristite akcijske pogodnosti!


Pratite BH Telecom na društvenim mrežama i saznat ćete među prvima sve o svim pogodnostima za postojeće i nove korisnike i ne zaboravite: Samo uz BH Telecom Euro 2024 vam donosi više, mnogo više!


Promotivni sadržaj


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI