VIDEO/ NAKON JUČERAŠNJEG NEVREMENA

Katastrofa u Hercegovini: Proglašeno stanje prirodne nesreće na području Širokog Brijega, tuča uništila skoro sve

Hronika 14.06.24, 09:36h

Katastrofa u Hercegovini: Proglašeno stanje prirodne nesreće na području Širokog Brijega, tuča uništila skoro sve
Građani mogu prijaviti nastalu štetu u roku od osam dana od nastanka štete te da se prijave mogu izvršiti u prostorijama Službe za civilnu zaštitu

 

 

 

Na području Širokog Brijega proglašeno je stanje prirodne nesreće uzrokovano tučom, koja je u četvrtak u poslijepodnevnim satima pogodila spomenuto područje.


Naime, Stožer civilne zaštite Grada Širokog Brijega održao je izvanrednu sjednicu povodom proglašenja prirodne nesreće uzrokovane tučom. Na prijedlog Stožera civilne zaštite gradonačelnik Širokog Brijeg Miro Kraljević donio je Odluku o proglašenju stanja prirodne nesreće, objavio je Grad Široki Brijeg.


Navodi se kako građani mogu prijaviti nastalu štetu u roku od osam dana od nastanka štete te da se prijave mogu izvršiti u prostorijama Službe za civilnu zaštitu.


Naime, snažno nevrjeme jučer je u poslijepodnevnim satima zahvatilo Široki Brijeg. Nanesena je materijalna šteta uglavnom na poljoprivrednim dobrima, a bilo je i oštećenja automobila, objavila je Uprava Civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.


Nevrijeme je također zahvatilo i dijelove općine Grude.

 

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI