turisti u šoku

Neočekivana pravila za ulazak na poznatu plažu: Obavezna rezervacija, a tek ovo...

Hronika 12.06.24, 10:36h

Neočekivana pravila za ulazak na poznatu plažu: Obavezna rezervacija, a tek ovo...
U komentarima se nadovezala i jedna gospođa, koja je htjela da istakne da se u predsezoni tako ne tretira pomenuta plaža, ali da je za ležaljke posebna precedura

 

 


Na društvenim mrežama pojavila se informacija kako je na jednoj od najposjećenijih plaža u Grčkoj, poznatoj kao Xenia beach, sada potrebna rezervacija prije posjete, kao i strogo pravilo oblačenja.

 

- Ako planirate ove godine na Xenia beach, spremite se na setove od 20 do 60 eura, u zavisnosti od reda, obavezne rezervacije i, naravno, dress code, jer, mislim, normalno je da postoji pravilo oblačenja za plažu. Šta je sa mozgovima? - piše u jednoj objavi na Facebook-u, prenosi Kurir.

 

U komentarima se nadovezala i jedna gospođa, koja je htjela da istakne da se u predsezoni tako ne tretira pomenuta plaža, ali da je za ležaljke posebna precedura.

 


- Bila sam danas, bez rezervacije, bez pravila oblačenja, 20 eura u toku dana treba da se potroši da bi se dobila ležaljka i suncobran, ali može i više da bi se dobio red bliže vodi - ističe ona.

 

 


- Skijatos je isto bezobrazno skup. Od trajekta gde traže oko 490 eura za povratnu kartu, uključujući dvoje odraslih, dvoje djece i auto, do nerealnih cijena korištenja plažnog mobilijara. Smještaj i nije toliko skup, koliko propratni sadržaj. Što je najgore, sa tim cijenama uopšte nisu smanjili gužvu. Za te pare može da se ode na Krit ili Rodos, sa sve obilaskom Atine - zaključeno je u komentaru.

 

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI