slavna voditeljica

Oprah Winfrey završila u bolnici: Prijateljica slikovito opisala njeno zdravstveno stanje

Showbizz 12.06.24, 08:19h

Oprah Winfrey završila u bolnici: Prijateljica slikovito opisala njeno zdravstveno stanje
Nakon što je slikovito objasnila razlog Oprahinog izostanka, Gayle je rekla: "Nadam se da nije ljuta na mene što sam podijelila taj detalj

 

 

 

 Oprah Winfrey završila je u bolnici zbog crijevne viroze. Tu je vijest objavila njezina prijateljica Gayle King u emisiji CBS-a, koja je Oprino zdravstveno stanje prilično slikovito opisala, prenosi Index.hr.

 

Detaljno opisala Oprino zdravstveno stanje


- Žao mi je što Oprah sada nije tu s nama. Imala je neku vrstu crijevne viroze, stvari su joj izlazile na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna. No, reći ću da je završila u bolnici, dehidrirala je, bila je na infuziji, tako da je to vrlo ozbiljna stvar - rekla je voditeljica. 

 

Dodala je kako će Oprah "biti dobro."

 

Gayle je u emisiji intervjuirala pisca Davida Wroblewskog, čija je nova knjiga Familiaris odabrana za Oprah's book club. Oprah je uglavnom sama predstavljala knjige koje su ušle u taj klub, ali se nije mogla pojaviti u programu zbog zdravstvenih problema, pa je tu uskočila Gayle. 

 

Nakon što je slikovito objasnila razlog Oprahinog izostanka, Gayle je rekla: "Nadam se da nije ljuta na mene što sam podijelila taj detalj."

 

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI