pogled u zvijezde

Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće, lav gubitka položaja, vaga uvijek na oprezu…

Zabava 06.06.24, 13:48h

Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće, lav gubitka položaja, vaga uvijek na oprezu…
Pročitajte detaljne opise za svaki znak pa ćete znati šta vaš, ali i druge horoskopske znakove može prepasti...

 

 

Čega se boje horoskopski znakovi – bolesti, siromaštva ili možda gubljenja statusa u društvu? 
Pročitajte detaljne opise za svaki znak pa ćete znati šta vaš, ali i druge horoskopske znakove može prepasti...


Ovan


Iako djeluje kao da se ne boji nikoga i ničega, Ovan negdje duboko u sebi osjeća strah od samoće, izolacije i bolesti koje ga užasavaju. Zato mu je stalno potreban osjećaj da se ima na koga osloniti i da može na nekoga računati, iako ga krasi glas hrabrog pustolova.


U dubini duše, Ovan ipak strahuje jer on ne podnosi ni pomisao da bi mogao biti usamljen, bez mogućnosti da uvečer spusti glavu na nečije rame.


Bik


Bik se boji ostati bez novca, jer bi u tom slučaju prespavao zimu kao medvjed u svojoj pećini, sve dok ne zatopli, odnosno dok ne nađe izlaz iz svojih financijskih problema. On se boji situacija u kojima treba rješavati stvari naprečac, jer ne voli rizik koji bi ga mogao dovesti do gubitka imovine ili osobe koju voli.


Također je svjestan da svađom i sukobima neće riješiti, već samo produbiti probleme s okolinom, pa Bik uvijek mirnim, naizgled pomirljivim putem štiti svoje interese, jer osjeća strah već pri pomisli da bi ih mogao ugroziti.

 

Blizanci


On vješto prikriva strah baš kao što vješto radi i sve drugo, ali ima stvari koje ga mogu ‘baciti u depresiju’: nedostatak komunikacije s osobom do koje mu je stalo ili bolest koja ga sprečava da otputuje gdje god poželi ili nemoć koja ga može staviti u ovisnost o nekome.


Prave opasnosti i izazovi Blizance obično ne plaše, ali strah od samoće, usamljenosti i ostajanja sa samim sobom mu izazivaju pravu paniku.
 

Rak


Rak je stalno zbog nečega zabrinut. Ili zbog promjene vremena ili radi neke loše vijesti koju je čuo. Iako zazire od šefa, jer se boji njegova promjenjivog raspoloženja, Rak je još više zabrinut za svoju kuću i obitelj, naročito kada sjedi u kafiću s prijateljima.


Kod njega je također duboko ukorijenjen strah od magije i nepoznatog, a na listi strahova tipičnog Raka su i strah od depresije i posljedica koje ona ostavlja na njegovu psihu.
 

Lav


Budući da je rođen da vlada, Lav toliko ne strahuje od gubitka položaja na profesionalnoj ili društvenoj ljestvici, ali ono čega se zaista boji je da netko ne pomisli da je on kukavica ili da ga prijatelji i ljudi kojima vjeruje ne ostave na cjedilu.
 

Ponekad biva pogrešno protumačen u društvu u kojem obično želi pokazati svoju plemenitost pa mu mnogi zavide gledajući kako da mu, potajice, naude.


Lavu se “diže griva na glavi” pri pomisli da bi ga netko mogao javno ismijati, zbog sitnice ili važne stvari, svejedno. Ako mu imate nešto za reći, gledajte ga u oči.
 

Djevica


Djevica ne strahuje toliko od bolesti koliko to njezina okolina misli, jer uglavnom vodi računa o zdravlju bilo da se radi o prehrani, o životnim navikama ili redovitim posjetama zubaru.


Njen pravi strah odnosi se na strah od gubitka kontrole nad sobom i svojim najbližima, jer Djevica to doživljava kao svoju dužnost bez koje bi izgubila nevidljive konce ‘dežurnog nadzornika’. Jer Djevica sve primjećuje, uvijek reagira tako da spriječi neželjene događaje i može vam svakodnevno držati lekciju kako je čistoća pola zdravlja.
 

Vaga


Vaga je uvijek na oprezu, jer se boji da vam se neće dovoljno svidjeti ili je možda nećete ni primijetiti. Naviknuta na neprestanu pažnju i divljenje okoline, ma čime da se bavi, Vaga najviše strahuje od skandala ili javnog podsmjeha.


Ona se također užasava i razgovora o bolestima, rezultatima laboratorijskih nalaza, jer je zapravo veći hipohondar i od Djevice, ali to ne priznaje čak i samoj sebi.
 

Škorpije


Iako se malo čega boji, jer je vrlo hrabar, a pritom spreman trpjeti i bol i teškoće ma kakve one bile, i Škorpije imaju svoju Ahilovu petu. Možda više nego bilo koji drugi znak, on se boji starenja, gubitka interesa od suprotnog spola i seksualne nemoći.


Užasava ga pomisao da bi mu osoba koju voli mogla biti nevjerna, a da on to sazna od drugih ili da bi ga mogla ostaviti.


Bilo koji oblik ovisnosti o nekome ili pomisao da bi mu netko mogao nametati zabrane, izaziva strah kod Škorpiona, pa će svjesno trpjeti i mučiti sebe, samo da ne padne drugome na teret.
 

Strijelac


Strijelac se boji izdaje, spletki i intriga koje mu mogu zagorčati život naročito u poslu ma čime da se bavi, pa je zato vrlo oprezan, puno više nego to izgleda na prvi pogled.
 

Zabrinut je za ponašanje i način života svog emotivnog partnera, pa uvijek pomalo sumnja u njega. Brinu ga njegova tajanstvenost i nedorečene namjere, jer se pribojava saznanja do kojih bi mogao doći.


Strijelac se također boji nepravde i bilo kojeg vida nasilja, pa podsvjesno zazire od predstavnika vlasti i osoba u uniformama, premda će im to rijetko pokazati.
 

Jarac


Jarac strahuje od gubitka časti koja se po njemu ni sa čim ne može mjeriti, jer nema te cijene kojom bi se mogla platiti. Više nego ijedan drugi znak, brine o zdravlju svog emotivnog partnera do te mjere da će se za njega žrtvovati i nauštrb vlastite izdržljivosti.


Jarac se uvijek pomalo pribojava svega što dolazi iz drugih sredina, zemalja ili gradova, jer ga je teško nagovoriti na nešto u što se nije svojim očima uvjerio ili o čemu nema mišljenje na osnovu vlastita iskustva.
 

Vodolija


On se najviše boji prosječnosti, osrednjosti ili uspoređivanja s bilo kim drugim, jer Vodolija je, ako ste slučajno zaboravili – jedinstven.


Iako djeluje nedodirljivo, pomalo arogantno i prepotentno, kao da mu nitko ništa ne može, Vodenjak itekako strahuje od gubitka profesionalnog ugleda, poštovanja svoje porodice i društvenog statusa, kojim god poslom da se bavi.


Poniženje bilo koje vrste ili osiromašenje Vodenjaka brine više od svega, pa čak i od bolesti. Zazire od vezivanja za kućne ljubimce jer teško podnosi njihov gubitak.


Ribe


Ribe su jedan od najambicioznijih znakova pa se najviše boje gubitka autoriteta, ali više u profesionalnom smislu, nego u krugu svoje obitelji.


One će teško odustati od karijere i uspjeha, pogotovo kada im se jednom omili taj osjećaj moći, utjecaja i financijskih mogućnosti što im sve zajedno omogućava ‘gutanje manjih riba’ od sebe.


Strah da bi ih neko mogao preteknuti u nečemu ili biti bolji u trenutku kad se odlučuje o njihovu napredovanju, veći je od bilo kojeg drugog koji Ribe osjećaju, piše Atma.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI