tragičan sukob

Komšinica otkrila nove detalje o ubistvu Đorđa Mijatovića: 'Čula sam da jako teško diše, bilo je jezivo'

Hronika 27.05.24, 17:27h

Komšinica otkrila nove detalje o ubistvu Đorđa Mijatovića: 'Čula sam da jako teško diše, bilo je jezivo'
Prema riječima drugih stanara, Đorđeva supruga je razgovarala sa policijom i uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, od kojih jedna gleda pravo na igralište gdje se sve desilo


Đorđe Mijatović pretučen je juče popodne u parku na Voždovcu ispred zgrade u kojoj živi, a komšinica koja je inače jedna među poslednjim osobama koje su ga vidjele živog, otkriva da je srela Đorđa dok je silazio sa sinom ispred zgrade.

 

Podsjetimo, komšije su ranije za Kurir ispričale da je tragičnom događaju prethodio sukob u jednom parku jer je grupa tinejdžera zadirkivala Mijatovićevog sina.

 

- Vidjela sam ga u zgradi, javio se, sve najnormalnije. U međuvremenu se sve to desilo i samo sam čula gužvu ispred vrata, otvorila sam da pitam da li nekome treba vode jer sam pretpostavila da nešto nije dobro, čula sam samo čovjeka da jako teško diše, bilo je jezivo- kaže komšinica za Kurir.

 

Prema riječima drugih stanara, Đorđeva supruga je razgovarala sa policijom i uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, od kojih jedna gleda pravo na igralište gdje se sve desilo.

 

- Imamo dosta problema sa tom djecom, ne možemo ni da spavamo od njih, bilo je samo pitanje dana kada će ovako nešto da eskalira - kaže jedan komšija.

 

Podsjetimo, preminuli muškarac je Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije BiH, Vojina Mijatovića. Preminuo je sinoć posijle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

 

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živio navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

 

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

BLIN
KOMENTARI